Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Geelikynsisetti - geelikynnet tai rakennekynnet kotona. Tee rakennekynnet itselle ja vaikka muille TrueBeautyn™ Rakennekynsisetin avulla. Setti sisältää aitoja ammattilaisten kynsituotteita valmistavan Rosalindin™ tuotteita, jotka ovat turvallisia ja laadukkaita sekä Euroopan kosmetiikkadirektiivin mukaisia aineita. Osta siis LahjaShopista turvallinen aito paketti, sillä Rosalindia™ myydään myös piraattina markkinoilla!

Meiltä löydät myös erikseen lisää geelivärejä, kun valitset vaihtoehdot "Malli" -kohdasta. Esimerkiksi 24 geelilakan sarjassa yksi pullo maksaa vain 3,70 euroa tarjouksessa!

19kpl aloituspakkauksia jäljellä nopealla toimituksella (paikkakunnasta riippuen n. 2-10 päivää).

Opettele tekemään kynnet itse. Helppoa ja kaunista! Kynsien laittamien on mukavaa ajan puuhaa ja voit alkaa tekemään kynsiä myös ystäville ja miksei vaikka muillekin maksua vastaan. Täydellisen settimme ansiosta se on mahdollista!

Väri kestää jopa neljä viikkoa! Täysin muokattavat kynsien laittamisen jälkeen ja lompakkosi kiittää!

Aloituspakkaus sisältää kuvassa näkyvät asiat - kaiken mitä tarvitset!

Mukana on siis mm.

1x Tehokas Kynsiuuni (UV/LED) 36W, 28 LED:iä

12x Geeliväri

Erikoisvärejä

Hoitotuotteita

Aluslakka ja viimeistelylakka

Tekokynsiä kaksi pussukkaa (voit käyttää aloitussarjaa tekokynsien kanssa tai ilman)

Manikyyritarvikkeita ja työkaluja, mm. kynsiviiloja, sakset yms.

???? Miten geelikynnet tehdään (ilman rakennekynttä)?

kynsien lakkaus kotona lahjashop

Miten teet rakennekynnet?

Puhdista kynnet huolella ja pese kädet hyvin Työnnä kynsivallia taaksepäin ja hio, poista pöly sudilla Aseta aluslakkaa kynnellesi Valitse tekokynsistä se, jonka haluat Aseta oikea määrä geeliä Käytä tasoitusainetta, jotta ylimääräinen geeli saadaan pois Yhdistä kynnen pää rakennekynnen ympärille Kuivaa kynnet kynsiuunissa 180s Aseta viimeistelylakka, käytä jälleen kynsiuunia 180s - ja olet valmis!

Entä poistaminen?: 1. Käytä kynsiviilaa ylimmälle kerrokselle. 2. Käytä poistolappua kynnen ympärillä 10min ajan / asetonia. 3. Käytä mukana tulevaa työkalua (kolmiopää), jolla saat värikerroksen irrotettua. 4. Käytä jälleen kynsiviilaa. 6. Lisää kynsiöljyä.

Varoitus: Ei lasten ulottuville. Älä altista auringon valolle tai kuumuudelle. Pidä purkit tiukasti suljettuina ja ota kynsiuuni pois seinästä käytön jälkeen. Älä koskaan käytä johtoa märillä käsillä tai altista laitetta vedelle. Käytä kynsiuunia max. 180 sekuntia kerralla.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Ilmoitus on sulkeutunut 20.12.2023 13:13
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.