Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

[AC1016] 

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva DVD  PIRKKA-PEKKA PETELIUS / AAKE KALLIALA / Suomi Komedian / Huumorin diggareille.
 

RAMPE & NAUKKIS - Kaikkien aikojen superpari - DVD

Rampe ja Naukkis ovat harrastajamuusikoita jotka jättävät leipätyönsä työmaaruokalassa saadessaan tarpeeksi asiakkaiden pilkanteosta. Lähtiessään he uhoavat, että heillä on kuukauden kuluttua “liveaid konsertti stadikalla”. Konserttipäivänä Olympiastadion loistaa tyhjyyttään, mutta Trio Erektus -nimellä esiintyvä duo ei lannistu, vaan lainaa Rampen siskolta kaitafi lmikameran ja tekee oman musiikkivideon laulusta Tuuliviiri. Videon nähtyään karhulalainen ohjelmatoimisto Margus palkkaa miehet vakituisiksi esiintyjiksi Grönholmin huoltoasemalle. Tästähän muusikon tie voi viedä vain ylöspäin!

Pirkka-Pekka Peteliuksen ja Aake Kallialan tulkitsemat muusikkohahmot Rampe ja Naukkis tulivat tutuiksi TV-sarjoista Hymyhyylet ja Pulttibois, jossa he soittotauolla kertoivat vitsejä toisilleen siivouskomerossa. Sketsien pohjalta Petelius ja Kalliala tekivät käsikirjoituksen kokoillan elokuvaan Rampe & Naukkis – kaikkien aikojen superpari.

Rooleissa: Pirkka-Pekka Petelius, Aake Kalliala, Mikko Kivinen, Kari Franck, Milka Alroth, Kristiina Elstelä. Ohjaus: Hannu Seikkula

Kesto: 1h 27 min

Kuvasuhde: 14:9

Tekstys: suomi ja ruotsi

VOITTOHUUTO ja PK. 1,80e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.9.2018 15:18
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.