Kuvaus

Rantautumisia - kaksitoista kertomusta Arabianrannasta

Karisto & Kuhalampi & Tiihonen (Toim.)

Mitä tapahtuu, kun aktiiviset seniorit rantautuvat itse rakennuttamaansa taloon? He keksivät monenlaisia yhteisöllisiä harrastuksia. Yksi niistä on kirjoittajapiiri. Kirjoittajapiiriin tuotoksena on syntynyt kirja, jossa on kaksitoista pienoiselämäkertaa ja tutkijoiden pohdinta-artikkeli.

Aktiiviset Seniorit ry juhlisti 10-vuotista taivaltaan lämpimissä tunnelmissa yhteisöllisessä senioritalo Loppukirissä.  Yhdistys perustettiin aikanaan edistämään ikääntyvien ja vanhusväestön hyvinvointia, terveyttä, omatoimisuutta sekä mielekästä ja täysipainoista elämää. Loppukiri-yhteisötalossa toteutuu asukkaiden yksilöllisen asumisen muoto sekä elämisen tärkeä sisältö: sosiaalinen kanssakäyminen ja harrastaminen sekä virikkeellinen ja viihtyisä ympäristö. Loppukirin asumismuoto on turvallinen - ketään ei jätetä yksin/yksityisyys omassa asunnossa - toteutuu harmonisessa senioritalo Loppukirissä. 

Tilaisuudessa julkistettiin myös antologia Rantautumisia, joka koostuu 12 yhdistyksen jäsenen omaelämänkerrallisesta kirjoituksesta. Antologia kertoo tämän päivän ikäihmisistä, heidän elämästään ja elämän eri vaiheista. Lähes kaikki kirjoittajat ovat kokeneet omakohtaisesti sodan kauhut ja niukkuuden sekä jälleenrakentamisen toivon. He kirjoittavat tuntemuksistaan ja kokemuksistaan lapsuudessa sekä nuoruuden kasvukivuista ja ihastumisista. 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

11,90 €
tai
Sulkeutuu 4 vrk 14 h 47 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

11,90 € Sulkeutuu 4 vrk 14 h 47 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.