Kuvaus

Huutokuva.net

RAUNO VÄÄRÄNIEMI 

Rutinoff 2 

ALFAMER 2004

1.painos

Sidottu, kovakantinen ja kuvakannellinen kirja. Sivut siistit, ei merkintöjä. Kansissa lähinnä hyllyhankaumaa ja lievää käsittelyn jälkeä kulmauksissa. Postikulut 3,50 € ostajalle.

Kädessäsi on kirja, jossa käsitellään tämän päivän autoilijan elämää huumorin keinoin. Tarinan henkilöt asuvat kerrostaloalueella ja kinaavat pyhistä peltilehmistään. Osa käy töissä, osa nauttii perintörahoista ja osa kittaa kossua äitimuorin eläkerahoilla.

Tarinan päähenkilö, Rutinoffin kuski, on erilainen autoilija. Hän elää perintörahojen turvin laiskanpulskeata ja vaatimatonta elämää. Ajaa ainoalla oikealla autolla, eli Rutinoffilla. On luonteeltaan pitkäpinnainen, vaikka joutuu ajamaan jopa ajokortin uudelleen. Ajokorttia ajaessaan hän tutustuu virkavallan edustajaan, joka tarjoaa yllätyksen menneisyydestä. Eräs kirjan voimahahmoista on eläkeläinen Oskari Närä, joka on varmasti Suomen kovin Toyota-fani. Mukana kuvioissa pyörii totaalisesti autoonsa kyllästynyt Lepo-Late, jonka Opel aiheuttaa kirjassa stressiä niin omistajalle kuin merkkiropaamollekin. Rauhallista henkilökuvaa edustaa patonkikaupan omistaja Andre Patonki Citroeninsa ratin takaa. Hän ei turhia hötkyile toisten haukkumisista tai autonsa hajoamisesta, o´lalaa. Myös Rutinoffin kuskin vanha ystävä Werneri Warre pistää lusikkansa soppaan tämän tästä. Kauniimpaa sukupuolta edustaa aito blondi Mirkku, joka osaa parhaiten hämmästyttää pukeutumisellaan. Mirkku on oiva kuski perjantai-illan cruisingiin, mihin kirjassa tutustutaan V8-Maken Chevroletilla.

Kirjassa käsitellään ihmissuhdeasioita erittäin lämpimästi, kun vanha kaljaan menevä ystävä tulee kuvioihin. Vaikka kemiat hänen kanssa eivät oikein kohtaakaan, tehdään silti yhteinen reissu Hankoon. Suhteita lämmitellään myös naapuriin muuttaneiden motoristien kanssa. Naapurin hullu ämmä lämmittelee suhteitaan vallan tulisiksi motoristien kanssa, onhan hänellä allaan Tunturi-mopo.

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Muut kohteeni näet tästä linkistä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12,50 €
tai
Sulkeutuu 96 vrk 4 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12,50 € Sulkeutuu 96 vrk 4 h 23 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.