Kuvaus

The Red Hot Chili Peppers on Red Hot Chili Peppers -yhtyeen ensimmäinen albumi. Albumi julkaistiin alun perin Yhdysvalloissa 10. elokuuta 1984 ja se nauhoitettiin El Dorado -studioilla Los Angelesissa. Tuottajana toimi Gang of Four-yhtyeen Andy Gill. Albumi on Red Hot Chili Peppersin ainoa tällä kokoonpanolla, Jack Ironsin ja Hillel Slovakin lähdettyä yhtyeeseen What Is This?, myös sen saatua levytyssopimuksen, minkä se sai vähän ennen Red Hot Chili Peppersiä. Albumi oli myös ainoa, jossa Gill oli tuottajana, yhtyeen ja hänen erimielisyyksien takia. Albumi sisälsi kaksi singleä, True Men Don't Kill Coyotes ja Get Up and Jump.

Levy on hyväkuntoinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera  2,7 e. (International delivery available to Europe, postal charge 4,8 euros, other countries 4,8 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 2,7 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 4,2 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 5.95 euron maksulla postipakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kappalelista:

1. True Men Don't Kill Coyotes 3:40

2. Baby Appeal 3:42

3. Buckle Down 3:24

4. Get Up and Jump 2:53

5. Why Don't You Love Me (Cover-versio Hank Williamsin kappaleesta) 3:24

6. Green Heaven 4:00

7. Mommy, Where's Daddy 3:32

8. Out in L.A. 2:01

9. Police Helicopter 1:17

10. You Always Sing the Same (Tunnetaan myös nimellä "You Always Sing") 0:19

11. Grand Pappy du Plenty 4:05

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4,50 €
Sulkeutuu 2 vrk 21 h 30 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 4,50 € Sulkeutuu 2 vrk 21 h 30 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.