Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään hetken aikaa vara puhelimena ollut uuden veroisessa kunnossa oleva redmi note 8T huippu puhelin.. Tästä tosi hifistelijälle kunnon huippu älypuhelin halvalla,mm.48mpix nelois kamera,kaksi erillistä sim-kortti paikkaa,sekä erillinen muistikortti paikka. 64GT tallennustila ja 4GB keskusmuistia,kaikki pyörii ja toimii todella hyvin ja nopeasti..Puhelimessa oli android 9 käyttis,joka päivittyi android 10. Puhelin tukee myös 18W pika latausta,ja tuntuu melkein tyhjästä täydeksi latautuvan todella nopeasti..

Puhelin on ollut koko ajan pöydällä,ei milloinkaan esim.taskussa eikä siinä ole mitään käytön jälkiä,tietysti sormen jälkiä saattaa löytyä.. On hankittu n.kuukausi sitten ja siinä on normaali takuu voimassa,alkanut silloin maaliskuun alkupuolella..

Mukaan alkup.pkt kaikkine sisältöineen,ja vielä mukana tulee puhelimen taakse asennettava silikoni suoja.. Ostettu alfanetiltä tampereelta,osto kuittia ei tule mukaan,koska siinä on liian paljon henkilökohtaisia tietoja,mutta takuu toimii myös laitteen imei koodilla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
125 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.6.2021 3:35
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.