Kuvaus

REDRAMA (oik. Lasse Mellberg, s. 1977 Kauniainen) on läpimurtonsa vuonna 2003 tehnyt suomenruotsalainen rap-artisti. Englanniksi esiintyvä Redrama on osa Alien Allies -ryhmää, johon kuuluvat myös norjalaiset Paperboys ja Madcon. Suomessa Redraman taustavaikuttajiin kuuluu nykyään muun muassa DJ Mobster, joka vastaa Redraman soundimaailmasta tämän keikoilla. Redrama voitti englanninkielisen rapin Suomen-mestaruuden vuonna 2001.

Vuonna 2003 julkaistu ensimmäinen albumi, tässä myynnissä oleva EVERYDAY SOUNDRACK nousi listojen kärkeen ja keräsi Redramalle muutamia palkintojakin. Albumin tuotannosta vastasi suurimmaksi osaksi Redrama itse. Levyltä julkaistiin kolme singleä, ja kappaleesta ”Hang It Up” kuvattiin myös musiikkivideo.

”Kokonaisuudessaan levy täyttää aivan varmasti intohimoisemmankin hiphop -diggarin mahan ja jättää myös hieman tilaa jälkiruokaa varten. Pahoja notkahduksia levyllä ei ole ja kaikki 12 kappaletta rullaavat todella toimivasti. Redrama toimii mainiona esimerkkinä siitä mitä kova harjoittelu sekä määrätietoisuus tuo tullessaan. Vaikka Everyday Soundtrack on ehdottomasti tämän hetken suomiscenen vientikelpoisin tuote, on täysin realistista ajatella ettei se rapakon toisella puolella saa paljoakaan vastakaikua - mutta Eurooppaa Redrama ei varmasti jätä kylmäksi.” (Jussi Myyrä, Desibeli.net)

Levy on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, postimaksu Suomeen helposti-kuoressa 2,1 e. (International delivery available to Europe, postal charge 4 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pianyhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 2,1 euron maksulla kulkee 2 cd-levyä tai 3 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin:

KAPPALELISTA:

1. "Hang It Up"

2 "Knuckleheadz"

3 "If You With That"

4 "Stand Strong"

5 "A Day At A Time"

6 "You"

7 "This Is What It Sounds Like"

8 "Babylon"

9 "Everyday Soundtrack"

10 "Kill It With Hip Hop"

11 "Average Assholes"

12 "Raindrops"

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,90 €
tai
Sulkeutuu 1 vrk 10 h 35 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,90 € Sulkeutuu 1 vrk 10 h 35 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.