Kuvaus

[AC1015]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, OK iskussa oleva kovakantinen painos NÄYTTELIJÄ Eeva-Kaarina Volasen / TEATTERI diggareille.

 

Reetta Nieminen: EEVA-KAARINA VOLANEN - TÄMÄ ROOLI

Akateemikko Eeva-Kaarina Volasen tulosta Suomen Kansallisteatterin näyttelijäksi on kulunut 40 vuotta. Näihin vuosiin mahtuu roolitöitä, kokemuksia ja muistoja niin runsaasti, että jaksoa voidaan tarkastella kokonaisuutena.

 Tässä kirjassa fil.tri. Reetta Nieminen selvittää Eeva-Kaarina Volasen näyttelijän työn virikkeitä ja kehityslinjoja. Hän rekonstruoi eri vuosiin sijoittuvia, draaman eri lajeja edustavia roolisuorituksia kiinnittämällä huomiota siihen, millaisia näyttelijätekniikan keinoja Eeva-kaarina Volanen on työssään kehittänyt. Tarkasteltavana on myös mm. ohjaajien osuus taiteilijan roolitulkinnassa ja kehityksessä.
 
Samoin käsitellään Eeva-kaarina Volasen työskentelyä elokuvassa, radiossa ja televisiossa sekä teatterikorkeakoulussa.
 
Reetta Niemisen teos poikkeaa tähänastisista näyttelijämuistelmista siinä, että kertoessaan niistä vaiheista, jotka johtivat teatterikoulua käymättömän työläisperheen tyttären Suomen näyttämötaiteen huipulle, se samalla kuvailee yksityiskohtaisesti näyttelijän työtä.

Tekstiä havainnollistaa runsas kuvitus.

2. painos 

Amer-yhtymä Oy Weilin+Göösin kirjapaino

PAINAA  YLI 500g

VOITTOHUUTO ja PK. 5.95e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ PK:lla 6,95e SAA TOISTAISEKSI TULEMAAN 10 KG TAVARAA

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 53 vrk 3 h 47 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 53 vrk 3 h 47 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.