Kuvaus

"Surun kipeää tekevä kohtaaminen, harhailu epätietoisuudessa, itsesääli ja itsesyytökset sekä alituinen kyseleminen vaivät - lopuksi - eheytymiseen. Väsyä ei saanut, ei pysähtyä tienvarteen, vaan jatkaa. Monet eksyttävät sivupolkuni vaikuttavat nyt kaukaa haetuilta ja naiiveilta. Hämäryyden valjettua olin kuin Liisa ihmemaassa, suurin silmin katsomassa aivan uusia maisemia", kirjoittaa Reidunn Kiuru kirjansa esipuheessa.

Kalevi Öivind eli Öffe, Kiurun perheen nuorimmainen, ajautui itsemurhaan 23-vuotiaana. Vaikka vanhemmat olivat neljä vuotta seuranneet pojan tuskaista kamppailua oman mielentasapainonsa puolesta, kuolinviesti tuli odottamatta. Äidin päiväkirjamerkinnät suruvuodelta, kesästä 1982 kesään 1983, kertovat läheisensä menettäneen tunnoista todenmakuisesti ja koskettavaksi. Samalla ne antavat voimaa ja uutta elämänuskoa myös muille surunsa kanssa kamppaileville."

1996. 189 sivua. Sidottu.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4 €
Sulkeutuu 109 vrk 18 h 43 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 109 vrk 18 h 43 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.