Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Paul Reiser: PARISUHTEELLISUUS. 2002 Like, Loisto-pokkari. 323-sivuinen nidottu kirja, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä. 

Parisuhteellisuus (1999; Couplehood 1994) on lämpimän humoristinen ja purevan tarkka kirja nuorten kaupunkilaisten ihmissuhteista ja kodin perustamisesta. Miesten ja naisten eroavaisuuksia, suhteita ja suhteettomuuksia käsittelevästä kirjasta löytää helposti ja kirpeän herkullisesti itsensä ja puolisonsa. Kun on löytänyt sen oikean, äkkiä kaikki salaa haaveiltu toteutuu. Yhteiset viikonloput; saa tekosyyn olla tekemättä mitään hyödyllistä. Yhteinen sanomalehden luku; jostain kumman syystä, mitä tahansa hän lukeekin, se näyttää kiinnostavammalta kuin sivu, jota itse on lukemassa. Yhdessä suihkuun; romanttista? Toisen kohtalona on aina jäädä katveeseen hytisemään. Yhteiset illalliset; rakkaimman kanssa ruokakin voi muuttua politiikaksi. Yhteinen sänky; parasta unohtaa henkilökohtainen vapaan tyylin uni. Kummasta päästä sinä puristat hammastahnatuubia?

Paul Reiser (s. 1957 New York) on yhdysvaltalainen näyttelijä, käsikirjoittaja ja stand-up-koomikko. New York Cityssä syntynyt ja kasvanut Reiser opiskeli pianonsoittoa ja säveltämistä Stage University of Newyork at Binghampto -collegessa. Reiser on ollut neljä kertaa Golden Globe - ja kuusi kertaa Emmy-ehdokkaana. Parhaiten hänet tunnetaan komediasarjan Hulluna sinuun miespääosasta. Reiser on esiintynyt myös mm. elokuvissa Rakas poikani, Blondi joka sanoi tahdon, Aliens – paluu ja Ei omena kauas putoa. Hänen teostaan Couplehood (1994; Parisuhteellisuus 1999) on myyty Yhdysvalloissa yli kaksi miljoonaa kappaletta.

2. Anna-Karin Elde: JOS JOKU EI JUST KOHTA NIPISTÄ MUA PEPUSTA, MÄ LÄHDEN KOTIIN. Suomentanut Timo Ernamo. 2003 Like (2. painos). Nidottu kirja, jossa 71 lehteä, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Jos joku ei just kohta nipistä mua pepusta, mä lähden kotiin (1999; Om ingen nyper mig i rumpan snart så går jag hem 1997) sisältää ruotsalaisen Anna-Karin Elden 71 tekstitettyä piirrosta, kepeää, hauskaa ja ennen kaikkea oivaltavaa huumoria suoraan asian ytimeen – naishuumoria aitoon 90-lukulaiseen tyyliin. Elde kuvaa naisen elämää: arkisia iloja ja suruja, unelmia ja ihmissuhteita; hän nauraa vapauttavasti yhtä lailla selluliitti- kuin miesongelmillekin. Kirja saa lukijan nauramaan itselleen helpottuneesti. Tekijän sanoin: ”Minulle huumori on selviytymiskeino. Ilman sitä emme selviydy tässä murheen laaksossa.”

"Kuva ja sana käyvät valloittavaa ristipainia ironian toisinaan kovallakin molskilla, jossa itselle ja muille tarjotaan niin ruusuja kuin piikkejäkin." – Tommi Römpötti, Hämeen Sanomat

"Arjen ironinen kartoitus" – Jarkko Tupeinen, Salon Seudun Sanomat

Ensimmäisen kerran törmäsin tähän teokseen vuosia sitten kirjakaupassa ja mun ihanan ystävän kanssa jäätiin selailemaan kirjaa sinne hyllyjen väliin ja me naurettiin niin hysteerisenä näitä juttuja! Uppos meihin ainakin ihan täysin.”  – Jenni M.

Anna-Karin Elde (s. 1963 Sollentuna) on tukholmalainen graafinen suunnittelija, kuvittaja, kolumnisti ja kirjailija. Hän on julkaissut teokset Om ingen nyper mig i rumpan snart så går jag hem (1997; Jos joku ei just kohta nipistä mua pepusta, mä lähden kotiin 1999), Var ska man lägga näsan om inte i blöt (1999; Minnekäs sitä nokkansa lykkäisi, jollei joka paikkaan? 2000), Rik, frisk och lycklig (2002; Rikas, terve & onnellinen 2003), Elefanten, Pingvinen och Jazzprinsessan (2003) ja Hej sötnos!: Anna-Karin Elde på Cuba (2006). 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
tai
Sulkeutuu 97 vrk 9 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 97 vrk 9 h 20 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.