Kuvaus

Asko ja Sanna ovat eronneet. Asko pyörittää pientä, olemassaolostaan taistelevaa remonttifirmaa ja tarjoutuu korjaamaan ex-vaimonsa Sannan hometalon. Suhteen piti olla jo suruttomasti ohi, mutta remontin myötä se herää talviunestaan. Samalla nostavat päätään kymmenvuotisen avioliiton kivut ja riemut.

Remontti käsittelee avioeroprosessia oivaltavuudella, joka hakee vertaistaan suomalaisessa tv-fiktiossa. Remontti on parhaimmillaan hysteerisen hauska, mutta mitä pidemmälle sarja etenee, sitä syvemmälle avioeroprosessin raastavuuteen se vie katsojansa.

Tommi Korpela ja Niina Nurminen näyttelevät pääosia hehkuen harvinaista herkkyyttä ja luonnollisuutta. Kolmas keskeinen rooli on Antti Virmavirran suvereenisti tulkitsema työmies Kähkönen, jonka niska on koetuksella Askon ja Sannan parisuhdepingiksen pyörteissä.

Remontin on kuvannut Rike Jokela ja käsikirjoituksesta vastaa Juha Jokela. Sarjan ohjaus on veljesten yhteistyötä. Sarjan on tuottanut Production House Oy.

Ohjaus: Juha Jokela ja Rike Jokela

Käsikirjoitus: Juha Jokela, Rike Jokela ja Jari Salmi

Pääosissa: Tommi Korpela, Niina Nurminen, Antti Virmavirta, , Helen Elde, Jani Volanen ja Tuomo Holopainen

Kuvasuhde: 16:9 / 1.78:1
Alue: 2, PAL
Ääni: Dolby Digital 2.0 suomi
Tekstitys: ei tekstityksiä
Valmistusvuosi: 2003
Kesto: 5 h 48 min
K-12

Draama-/komediasarja. Kummatkin levyt sekä kannet hyväkuntoiset.

Myydään joko noutona kotoa tai ennakkomaksulla lähettäen. Postitusvaihtoehdossa ostaja maksaa kauppahinnan päälle postikulut 2,50 €. Postitus vain Suomeen. Yhdistelen postikuluja, mikäli sama ostaja ostaa useampia. 2 kpl DVD:n postikulut 2,50 €, 3-4 kpl DVD:n postikulut 5,00 € ja 5 kpl tai enemmän tulee Ärräpakettina/Postin S-koon pakettina postikuluilla 5,90 €.

Huom!
Katso myös muut kohteeni, joissa muutamia DVD-leffoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9 €
Sulkeutuu 15 vrk 1 h 54 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9 € Sulkeutuu 15 vrk 1 h 54 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.