Kuvaus

Mercedes Benz henkilöautossa oli mukana hyvä teräksinen rengasrauta, jota tarvittiin renkaan vaihdossa. Valmistus ajoittuu vuosiin 1945 ----1955 ja rauta on hyvässä kunnossa ja aito vanha OLD TIMER auton varuste. 

pituus on 40cm

PKW30MZ101 Rengasrauta hyvä Mercedes Benz . Tämä on ehdottomasti aito, vaikka tarkka suomalainen vanhojen autojen harrastaja soitti ja kysyi, miksi siinä ei ole kuuluisaa Mercedes tähteä? 

En osaa vastata, mutta voisi olettaa, ettei Saksa ollut vielä oppinut amerikkalaisilta , että logo tavaramerkin näyttäminen on hyvin tärkeä asia.  TV elokuvissa näkee aina, kun on kyse japanilaisen SONY yhtiön elokuvasta, että kyllä jossain kohtaa elokuvaa näkyy jonkun TV:n merkki tms ja siinä komeilee tietysti SONY..... samoin taas Hollywood elokuva kyllä herkästi näyttää tietokonetta VG VG VG VG VG VG VG VG BG BH, Laptop Notebook , jossa kannessa komeilee Omena merkki jne... ennenmuinoin Hollywood elokuva teollisuus sai rahaa jokaisesta savukkeesta, joka elokuvassa sytytettiin.    Monen maan nuoriso on niin lauma eläintä, että palvoo ja uskoo tavaramerkkinen logojen voimaa, sekä uskoo esikuvien tekevän juuri oikein,,,,,, heh heh, oikeita lammaslauma eläimiä. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 43 vrk 8 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

23 € Sulkeutuu 43 vrk 8 h 47 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.