Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvien DVD suomeksi tekstitettynä

 

RENT - The Final Performance (DVD)

Mikään ei vedä vertoja huuman tunteelle katsoessasi esitystä paikan päällä Broadwaylla. Mutta tämän upean taltioinnin ansiosta voit seurata aitiopaikalta, kun huippumenestys RENT päättää 12-vuotisen tarinansa.

Näin hyviä paikkoja sinulla ei ole ikinä ollut; et ole koskaan nähnyt ja kuullut jokaista hahmoa näin läheltä, etkä jakanut jokaista tunnetta näin henkilökohtaisella tasolla!

Neljä Tony Awards -palkintoa ja Pulitzer-palkinnon voittanut Jonathan Larsonin hittimusikaali pääsi ennätysten kirjaan 7. pisimpään esitettynä showna koko Broadwayn historian aikana.

Unohtumaton näyttämöesitys - jonka ovat tehneet mahdolliseksi erityisjärjestelyt Broadway-tuottajien ja näyttelijäliiton kanssa - vie sinut vuoden mittaiselle matkalle New Yorkin East Villagessa asuvien taiteilijaystävysten luo jotka elävät omaa unelmaansa, taistelevat demonejaan vastaan ja nauttivat elämästään kaupungin kaduilla.

Tapaat elokuvaohjaajaksi haluavan Markin, herttaisen transvestiitin Angelin, eksoottisen tanssijattaren Mimin sekä koko joukon muita unohtumattomia hahmoja, jotka kohtaavat köyhyyden jahengissä pysymisen haasteet.

Tämä ainutkertaisen esityksen live-taltiointi, jossa on erityisvieraina alkuperäisen kokoonpanon jäseniä, muistuttaa sinua, että todellakin - "vain tämä päivä merkitsee".

Ohjaus: Michael John Warren

Pääosissa: Renee Goldsberry, Will Chase, Shaun Earl, Eden Espinosa

Kesto: 2 h 26 min

Bonukset

  • RENT: The Final Days on Broadway
  • The Final Curtain 
  • The Wall
  • The Final Lottery
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

14,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 12.12.2022 14:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.