Kuvaus

tVapauta - Manipuloi - Hallitse

tTervetuloa vallankumoukseen! Republic: The Revolution sijoittuu Novistranaan, kuvitteelliseen ex-neuvostotasavaltaan, jota hallitsee ankara ja korruptoitunut diktaattori. Henkilökohtaisten syiden ajamana on aika nousta presidentin valtaa vastaan ja aloittaa vallankumous! Mutta onko uusi valta massat vapauttava ihannehallitus vaiko uusi kansaa ikeensä alle polkeva hirmuhallitsija - se on Sinusta kiinni!

tAlussa pelaaja aloittaa yksittäisenä tekijänä tavoitteenaan vallankumous ja poliittisten voimavarojen kerääminen vallan ja kontrollin saavuttamiseksi. Tapoja edetä on monia: vaikutusvalta, vauraus tai väkivalta, jotka kaikki toimivat välineinä suosion keräämisessä ja liittolaisten hankkimisessa. Tärkeillä ja vaikutusvaltaisilla henkilöillä, kuten salainen poliisi, julkkikset, poliittiset avustajat ja valtaa pitävät rikolliset, ovat tärkeässä asemassa valtaannousussa ja sadat eri vaihtoehdot ja valinnat vaikuttavat suorasti tai epäsuorasti menestykseen ja tapaan, jolla vallan kahvaan tartutaan. Tapoja vaikuttaa on monia, aina mellakoista ja mielenosoituksista rikollissyndikaatteihin, hyväntekeväisyysgaaloihin ja propagandan eri muotoihin.

tMutta myös uhkatekijöitä menestykselle on monia, kuten esim. muut poliittiset tahot sekä tietysti valtaa pitävä hallitus. Ole armoton tai miellyttävä johtohahmo, mutta muista, että kaikilla teoilla on seurauksensa - niin hyvässä kuin pahassakin.

tLevyn kunto: Hyvä
tKotelon kunto: Hyvä
tManuaalin kunto: Hyvä
tTuotenumero: PC722

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

1,90 €
tai
Sulkeutuu 27 vrk 4 h 7 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,90 € Sulkeutuu 27 vrk 4 h 7 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.