Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

tVapauta - Manipuloi - Hallitse

tTervetuloa vallankumoukseen! Republic: The Revolution sijoittuu Novistranaan, kuvitteelliseen ex-neuvostotasavaltaan, jota hallitsee ankara ja korruptoitunut diktaattori. Henkilökohtaisten syiden ajamana on aika nousta presidentin valtaa vastaan ja aloittaa vallankumous! Mutta onko uusi valta massat vapauttava ihannehallitus vaiko uusi kansaa ikeensä alle polkeva hirmuhallitsija - se on Sinusta kiinni!

tAlussa pelaaja aloittaa yksittäisenä tekijänä tavoitteenaan vallankumous ja poliittisten voimavarojen kerääminen vallan ja kontrollin saavuttamiseksi. Tapoja edetä on monia: vaikutusvalta, vauraus tai väkivalta, jotka kaikki toimivat välineinä suosion keräämisessä ja liittolaisten hankkimisessa. Tärkeillä ja vaikutusvaltaisilla henkilöillä, kuten salainen poliisi, julkkikset, poliittiset avustajat ja valtaa pitävät rikolliset, ovat tärkeässä asemassa valtaannousussa ja sadat eri vaihtoehdot ja valinnat vaikuttavat suorasti tai epäsuorasti menestykseen ja tapaan, jolla vallan kahvaan tartutaan. Tapoja vaikuttaa on monia, aina mellakoista ja mielenosoituksista rikollissyndikaatteihin, hyväntekeväisyysgaaloihin ja propagandan eri muotoihin.

tMutta myös uhkatekijöitä menestykselle on monia, kuten esim. muut poliittiset tahot sekä tietysti valtaa pitävä hallitus. Ole armoton tai miellyttävä johtohahmo, mutta muista, että kaikilla teoilla on seurauksensa - niin hyvässä kuin pahassakin.

tLevyn kunto: Hyvä
tKotelon kunto: Hyvä
tManuaalin kunto: Hyvä
tTuotenumero: PC722

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

1,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 13.11.2017 12:16

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.