Kuvaus

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI

DVD-ELOKUVAT alk. 0,5 €/kpl, BD-ELOKUVAT JA TV-SARJAT alk. 2€/kpl

kaikki kohteeni (DVD)        kaikki kohteeni (BD)

tv-sarjat (DVD)                   tv-sarjat (BD

 

MYYNNISSÄ DVD:nä ELOKUVAT:

NIMI: The Resident Evil - Quadrilogy (boksi sisältää)

  • RESIDENT EVIL
  • RESIDENT EVIL: APOCALYPSE
  • RESIDENT EVIL: EXTINCTION
  • RESIDENT EVIL: AFTERLIFE

PÄÄOSISSA: Milla Jovovich

ALUEKOODI: 2 (Suomi/Eurooppa)

KANNET: ENGLANNIKSI

KUNTO: HYVÄ

SUOMI TEKSTITYSTÄ, kaikissa elokuvissa

 

HUOM:

2 huutokohdetta yhdellä (1) toimituskululla jos otsikoissa on ***-merkki (eli EI TÄMÄ KOHDE)

yhdistelen mielelläni toimituskuluja (DVD ja BD toimituskulut maksimissaan 10 euroa pakettitoimituksena)

Katso profiilistani mahdolliset viivästykset postituksissa

 

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI

kaikki kohteeni (BD)

kaikki kohteeni (DVD)

tv-sarjat (BD)

tv-sarjat (DVD)

ESITTELYTEKSTI:

Resident Evil

Umbrella Corporation on yksi maailman suurimmista biotekniikan ja lääkealan yrityksistä. Mutta syvällä maan alla, huippusalaisessa Pesäksi kutsutussa laboratoriossa tehdään kaikkein tuottavinta työtä: geenitutkimusta ja biologisia aseita. Mutta jotakin menee pahasti pieleen: tarttuva ja tappava virus pääsee laboratorion ulkopuolelle. Sen leviämistä yritetään estää lähettämällä kommandojoukot alas laboratorioon eristämään virus. Heillä on vain kolme tuntia aikaa. Perillä he huomaavat, että virus on jo ehtinyt muuttaa kaikki Pesään jääneet epäkuolleiksi. Suurin ongelma ei olekaan enää vain tikittävä kello, vaan vastassa olevat verenhimoiset zombiet ja hulluksi tulleet mutanttidobermannit - ja ne tekevät kaikkensa tappaakseen... 

Lähde mukaan selkäpiitäkarmivalle retkelle Resident Evilin mukana! Elokuva perustuu samannimiseen tunnettuun tietokonepeliin ja sen pääosassa on Milla Jovovich (The Fifth Element). Hurja action, huikeat tehosteet ja sountrackilla mm. Slipknot ja Marilyn Manson saavat pulssisi tykittämään täysillä alusta loppuun!

 

Resident Evil - Apocalypse

Paettuaan täpärästi maanalaisesta Pesästä Alice (Milla Jovovich) joutuu heti takaisin maan päällä raivoavan sodan syövereihin. Koska kaupunki on karanteenissa, Alice liittyy pieneen eliittisotilasjoukkoon, jota johtavat Valentine (Sienna Guillory, Rakkautta vain) ja Carlos (Oded Fehr, Muumion paluu). Joukko on värvätty pelastamaan T-viruksen kehittäjän, tohtori Ashfordin kadonnut tytär. Tästä kehkeytyy epätoivoinen taistelu aikaa vastaan, kun joukko käy verenhimoisten zombien, viekkaiden lickereiden ja mutanttikoirien laumoja päin. Lisäksi he saavat vastaansa tähän saakka pahimman vihollisensa. 

Resident Evil-elokuvan visionäärisen ohjaajan Paul W. S. Andersonin (Alien Vs. Predator) kirjoittama ja tuottama sekä Alexander Wittin ohjaama RESIDENT EVIL: Apocalypse on ylivoimaisen jännittävä jatko-osa.

 

Resident Evil: Tuho

Alice, joka piileskelee nyt Nevadan autiomaassa, yhdistää jälleen kerran voimansa Carlos Oliveran ja L.J:n sekä uusien selviytyjien Clairen, K-Martin ja Nurse Bettyn kanssa eliminoidakseen tappavan viruksen, joka pyrkii muuttamaan kaikki ihmiset zombeiksi…ja toteuttaakseen siinä sivussa oikeutta. 

Alice on altistunut Umbrella Corporationin sieppauksen jälkeen biogeneettisille kokeille, jotka ovat muuntaneet hänen perimäänsä niin, että hän on saanut yli-inhimilliset voimat, aistit ja kyvyt. Hänen taitojaan ja paljon muuta tarvitaankin, jos ihmiskunta mielii selviytyä hengissä tästä taistelusta.

 

Resident Evil: Afterlife

Hyökättyään yksin Umbrella Corporationin päämajaan Alice on menettänyt yliluonnolliset kykynsä. Hän pakenee T-viruksen saastuttamia zombi-joukkoja ja saa seurakseen Claire Redfieldin sekä tämän veljen Chrisin. Yhdessä muiden selviytyjien kanssa he hakeutuvat suojaan hylättyyn vankilaan, missä verenhimoiset zombit yrittävät estää heitä pääsemästä turvaan Arcadiaan. Taistelu mutanttihirviöitä vastaan vaatii kokonaisen asearsenaalin, mutta Albert Weskerin ja Umbrella Corporationin kohtaaminen vie selviytymiskamppailun aivan uudelle vaaravyöhykkeelle. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 14 vrk 21 h 14 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 14 vrk 21 h 14 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.