Tuote on myyty käyttäjälle voltan hintaan 2 €

Kuvaus

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEEMME
Kaikki pelikohteet   

KOHTEEN ESITTELYTEKSTI:

Resistance: Fall of Man
Vuosi on 1951 ja Eurooppa on kukistunut. Historia kirjoitetaan uudelleen
Käytä sekä armeijan että alienien aseistusta ja taistele joko yksin tai sankarillisissa tiimipohjaisissa taisteluissa. Sotilaallinen toiminta yhdistyy selviytymiskauhuun tarinassa, joka sijoittuu 1900-luvun tuhottuun Eurooppaan. 

Vaihtoehtoisella 1900-luvulla mystinen, teknisesti kehittynyt ja pahantahtoinen chimera-rotu on ottanut Euroopan valtaansa. Venäjä ja Manner-Eurooppa kukistuvat nopeasti, ja vain Britannia jatkaa vastarintaa... eikä se suju hyvin.
Tuhon lähestyessä vanha kunnon Amerikan Yhdysvallat karauttaa engelsmannien avuksi jälleen kerran (tosin tässä todellisuudessa TÄMÄ on toinen maailmansota). Päähenkilönä on Yhdysvaltain armeijan kersantti Nathan Hale, kaljupäinen kovanaama, joka on Britannian viimeinen toivo. Sattumalta Nathan on ainoa ihminen, joka pystyy selviytymään chimera-viruksesta. Se ei tuhoa häntä, vaan vahvistaa. Juuri tässä voi olla liittoutuneille ratkaiseva etu.
Insomniacin ensimmäisellä seuraavan sukupolven pelillä on suuret odotukset, sillä Ratchet & Clank -sarjan varjo on pitkä. PS3:n julkaisuvalikoimassa on Resistance mukaan lukien vain kaksi fps-peliä, mikä kohdistaa peliin vieläkin enemmän paineita. Insomniac on kuitenkin tehnyt pelaajille ja PS3:lle kunniaa luomalla esimerkillisen hienon pelin, johon muita tullaan vertaamaan.

Silvottu Englanti
Pohjois-Englannista alkavassa pelissä nähdään kieroutunut versio 1950-luvun Britanniasta. Uneliaat maalaiskylät ovat muuttuneet linnoitetuiksi, palaneiksi taistelutantereiksi, jotka ovat pullollaan epäinhimillisiä vaaroja. Kun siirrytään etelään kohti Lontoota ja chimerojen uhkaa, maalaismaisemassa näkyy kraattereita ja uhkaavan pelottavia, epäinhimillisiä rakennelmia. Vilkkaat kaupungit ovat hukkuneet vihamielisen tekniikan alle: muukalaisten rakennelmat kasvavat vanhojen rakennusten päällä kuin synkät varjot.
Chimerojen vaikutus näkyy jopa vastarintaliikkeessä, sillä ihmiskunta on rakentanut epätoivoissaan taisteluvälineikseen kummallisia ja (50-luvun näkökulmasta) huipputeknisiä kulkuneuvoja, kuten lentävän Kingfisher VTOL -aluksen. Myös aseet ovat kehittyneet: oletusaseena on kranaatteja ampuva rynnäkkökivääri, ja saatavilla on sellainen valikoima chimera-arsenaalia, että Ramboakin hirvittää.
Kuten Ratchet & Clankin tekijöiltä sopii odottaa, Resistancen aseistus ei pelkästään muutu isommaksi ja paremmaksi päivitysten myötä, vaan avainsana on luovuus. Ihmisaseistuksen lisäksi käytössä on Bullseye-taistelukivääri, jolla voi merkata vihollisen, jolloin ammukset hakeutuvat maaliin. Auger-kiväärin ammukset porautuvat esineiden läpi, ja jokainen tiellä oleva este vain lisää ammuksen tappavaa tehoa. Hedgehog-kranaateista lentää kuolettavia piikkejä joka suuntaan, ja yliluonnollisen raketinheittimen ammukset tekevät ilmassa uskomattomia suunnanmuutoksia. Tämä pikainen vilkaisu Resistancen asevalikoimaan riittänee kertomaan, etteivät aseet ole millään tapaa ennalta arvattavia.

Maihinnousu alkaa
Ennalta arvattavuudesta ei voi syyttää myöskään chimeroita. Kehittyneen tekoälyn ansiosta chimerat - aivan vähäpätöisimpiä otuksia lukuun ottamatta - käyttävät suojaa, koukkauksia ja ryhmätaktiikkaa. Niinä harvoina hetkinä, kun tukenasi on sisukas brittien vastarintaliike, nämäkin hahmot käyttävät virtuaalisia hoksottimiaan vihollistulen väistelyyn ja tulituen antamiseen.
Joidenkin suurempien vastustajien nujertaminen vaatii lisää rautaa, ja sitä piisaa ajoneuvojen muodossa. Pääset nopean, kevyen ja tuhoisan Lynx-maasturin sekä massiivisen Sabertooth-tankin ohjaimiin. Voit myös kääntää chimeroiden aseet niitä itseään vastaan ja kylvää tuhoa ravunmallisesta Stalker-ajokista, joka on aseistettu automaattitykillä ja ohjuksilla.

Mahtavaa moninpeliä
Ihmiskunnan viimeisenä toivona kamppaileminen on tietenkin mukavampaa, kun vastuun voi jakaa kaverin kanssa, ja Resistance onkin pullollaan moninpeliominaisuuksia Verkon ulkopuolella chimeroita voi löylyttää yhteistyössä kaverin kanssa jaetun ruudun tilassa, ja kavereista voi ottaa mittaa useissa neljän pelaajan jaetun ruudun kilpailutiloissa

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEEMME
Kaikki pelikohteet     
PS2 Laitteet                 PS2 Pelit
PS3 Laitteet                 PS3 Pelit
PS4 Laitteet                 PS4 Pelit
PS Laitteet                   PS Pelit
Nintendo laitteet         Nintendo pelit
Wii laitteet                    Wii pelit
WiiU laitteet                  WiiU pelit
Xbox laitteet                 Xbox pelit
Xbox 360 laitteet          Xbox 360 pelit
Xbox One laitteet         Xbox One pelit
PC pelit
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.1.2020 21:48
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.