Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

RETRO 6 kpl. SOPPA- KEITTOKUPPIA LAUTASINEEN sarja "PLUS“ kuvio Cordial, valkoinen ruskealla kuviolla, tyypillinen 70-luvulle
AJATON muoto ja taas suuressa suosiossa 70-luvun kuviot.
Suunnitelija Wolf Karnagel, valmistaja Rosenthal Studio-linie, Germany
Kupin halkaisija 11cm ja korkeus 6cm, lautasen halkaisija 16 cm
hyväkuntonen, ei halkeamia eikä säröjä.
Samaan sarjaan "PLUS“ Cordial kuuluvat TARJOILULAUTANEN ja KULHO sekä KAHVIASTIASTO 12- hengelle ovat toisessa kohteessa.

WOLF KARNAGEL suunnitteli Rosenthal´ille Studio Line PLUS CORDIAL
WOLF KARNAGEL on yksi tunnetuimmista saksalaisista posliinisuunnittelijoista 1900-luvulla. Sen muodot ovat yksinkertaisia ja rajallisen olennaisia. Ne ovat käytännöllisiä ja hyvin yhdistettävissä muiden muotojen kanssa.
Karnagelin "Plus" sarja oli menestys heti alusta lähtien ja sen tuotanto kesti keskimääräistä kauemman. Kaksi muuta sarjaa seurasi, sitten Karnagel meni Hutschenreutherille aivan yhtä menestyksekkäästi.
Hänen tyylinsä pysyi samana: yksinkertaisia muotoja, ei siksi, että hän jättää pois, vaan on vain elementaarinen. Hänen mallinsa on oltava houkutteleva ja samalla käytännöllinen: hänen kupit voidaan pinota, myös lautasten kanssa tai ilman.

Olen AJATTOMIEN astioiden, tekstiilien ja esineiden ihailija ja kerääjä. Valikoimani koostuu pääasiassa saksalaisten posliini, keramiikka ja lasi valmistajien kuten Rosenthal, Hutschenreuther, Villeroy&Boch, AK. Kaiser tuotteista, myös Arabian ja Iittalan tuotteita. Minulta löydät laadukkaita astioita sekä arki- että Juhlakattauksiin ja muita keräilijöiden aarteita. RETRO - Vintage ja Shabby chic ovat myös ihailuni kohteita. Arvostan erikoisesti kaikkea käsin tehtyä luonnon materiaaleista, esim. puusta, erilaiset tekstiilit ja langat. Lisään jatkuvasti uusia tuotteita ja laajennan tarjous kohteita.

Pakkaan hyvin huolellisesti, yksittäin kuplamuoviin ja laatikon laatikon sisälle.

Ostoja voi yhdistää, postikulut painon mukaan, joten katso myös muut kohteeni!

Postikulut:
Kompaktikirje enintään 50g: mitat 23,5x12,5x1cm 2,00€ ja tämä kirjallisena + 2,50€. = 4,50€
Suurkirje enintään 500g: mitat max. PxLxK = 90cm (mikään sivu ei yli 60cm) 4,00€ ja tämä kirjallisena + 2,50€. = 6,50€
Maxikirje enintään 1000g: mitat max. PxLxK = 90cm (mikään sivu ei yli 60cm) 7,00€ ja tämä kirjallisena + 2,50€ = 9,50€
Maxikirje enintään 2000g: mitat max. PxLxK = 90cm (mikään sivu ei yli 60cm) 17,00€ ja tämä kirjallisena + 2,50€ = 19,50€

Paketti alle 2kg 9,50€ ( mitat korkeintaan Pituus x leveys x korkeus = 90cm ) Tähän suosittelen ota kuljetusvakuutus, hinta 2,50€.
Kuljetusvakuutus sisältää: korvaus arvo enintään 50,-€. Lähetys luovutetaan vastaanottajalle allekirjoitusta vastaan ja voit seurata lähetystä.

Paketti 2 - 5kg 18,00€ - Sisältää kuljetusvakuutuksen: korvaus arvo enintään 500 euroa. Lähetys luovutetaan vastaanottajalle allekirjoitusta vastaan ja voit seurata lähetystä.

Tilinumeroni saat viestissä, jonka huuto.net lähettää

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

84 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 23.5.2018 15:19

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.