Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Revell Columbia Space Shuttle (1981), 4714, 1:72


Revellin valmistama koottava pienoismalli, joka esittää NASAn Columbia-avaruussukkulaa.

Mallinumero: 4714
Mittakaava: 1:72
Julkaisuvuosi: 1981

Lisätietoa pienoismallista: http://www.scalemates.com/kits/revell-4714-columbia-space-shuttle--166168

Tietoa sukkulasta:
"Columbia (Nasan avaruussukkuloiden (orbital vehicle) luokituksessa OV-102) oli Nasan sukkulalaivaston ensimmäinen avaruuskelpoinen avaruussukkula. Ennen Columbiaa oli valmistunut testisukkula Enterprise, mutta se pystyi ainoastaan ilmakehässä tapahtuviin koelentoihin. Sukkulan rakennustyöt aloitettiin vuonna 1975. Columbian ensimmäinen lento (STS-1) tapahtui 12. – 14. huhtikuuta 1981 ja viimeinen (STS-107) 16. tammikuuta – 1. helmikuuta 2003. Sukkula tuhoutui palatessaan Maan ilmakehään, surmaten samalla sen koko seitsenhenkisen miehistön."
Lähde: Wikipedia

HUOM 1! Pienoismalli on ollut varastoituna vuosikausia, ja pahvilaatikko on hieman painunut joistakin kohdista. Pienoismallin kokoajille tällä ei liene mitään merkitystä, mutta avaamattomia pienoismalleja kerääville tämä voi olla tärkeää tiedostaa.

HUOM 2! Pienoismallin aiempi omistaja on aloittanut kokoamisen, mutta ainoa asia mitä näyttää tehdyn on että mittaristoa esittävä tarra on kiinnitetty muoviseen osaan, mutta sitä ei ole liimattu kiinni muihin osiin. Myös jotkin osat on irrotettu tai ne ovat irronneet varastossa muovikehyksistä, tällä ei pitäisi olla suurtakaan merkitystä, sillä osathan irrotetaan kokoamista varten kuitenkin. Mutta koskemattomia pienoismalleja kerääville tämä on kriittistä tietoa.

Katso myös muut tarjolla olevat huudot!

Maksu tilisiirtona ennen toimitusta. Postikulut 10 € (huutopaketti + pakkausmateriaalit), vaihtoehtoisista toimitustavoista voidaan keskustella (ilman takeita), ajan ja olosuhteiden salliessa on myös mahdollista sopia tapaaminen jonnekin helposti saavutettavalle paikalle Helsingissä, missä ostaja voi tarkastaa tavaran kunnon ennen maksamista ja vastaanottamista säästäen postikulut. Useamman huutokohteen yhdistäminen yhteen toimitukseen lienee mahdollista, mutta riippuu esim. Postin kuljetushinnoista.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

20 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 11.12.2020 13:08
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.