Kuvaus

[0516]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

KUVANMUKAINEN, HYVÄSSÄ ISKUSSA OLEVA kovakantinen ensipainos KIINAN / HALLITSIJOIDEN diggareille.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ LAITAN TÄNNE NYT MYYNTIIN KASSITOLKULLA VASTAAVAA KAMAA.

MAKSAA TILATESSA 27,40e + PK -> KATSO https://www.booky.fi/tuote/richard_mcgregor/puolue_kiinan_hallitsijoiden_salainen_maailma/9789511245568


Richard McGregor: PUOLUE Kiinan hallitsijoiden salainen maailma

Kiinan ymmärtämiseksi on tiedettävä, miten sitä hallitaan.

Kiinan salaperäiset johtajat ovat virtahepo olohuoneessa. He muodostavat maailman suurimman poliittisen organisaation ja kontrolloivat kiinalaisten kaikkia elämänalueita, mutta kukaan ei puhu heistä. Keitä he ovat ja miten he toimivat?

Kiina on muuttunut kuudessa vuosikymmenessä takapajuisesta kehitysmaasta raa’an kapitalismin yhteiskunnaksi, jossa tuloerot ovat valtavat ja marxilaisuus mainitaan enää juhlapuheissa. Miten kommunistinen puolue on kyennyt säilyttämään valtansa mullistuksissa? Miten se on sovittanut yhteen Marxin, Maon ja markkinat ja luonut supervallan, jota Yhdysvaltojenkin on nöyristeltävä?

Richard McGregor on valjastanut kahden vuosikymmenen kokemuksensa tuodakseen esiin totuuden. Käyttäen hyväkseen yhteyksiään mm. liike-elämään ja armeijaan hän raottaa verhoa poikkeuksellisen organisaation toimintaan ja pureutuu Kiinan politiikan ja talouden valtasuhteisiin, joiden ymmärtäminen on nykymaailmassa välttämätöntä.

Asiasanat: poliittiset-järjestelmät puoluejärjestelmät kommunistiset-puolueet valta talouspolitiikka talouskasvu poliittinen-historia
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Yhteiskunta > Valtio-oppi. Politiikka > Poliittiset järjestelmät > Eri maiden poliittiset järjestelmät ja sisäpolitiikka

1. painos

Suomentanut Matti Kinnunen

Otavan Kirjapaino Oy - Keuruu 2010

Kirja painaa yli 500g

VOITTOHUUTO ja PK. 5,95e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 76 vrk 8 h 13 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 76 vrk 8 h 13 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.