Tuote on myyty käyttäjälle Geneostaja hintaan 39 €

Kuvaus

Genelec 4020a otti ja putosi rähmäkäpälästä reilun kahden metrin korkeudesta ja lopetti pelittämisen. Viimeisenä olevaan kuvaan nappasin tilannetta kajarin muuntajakäämin laidasta, ja minun silmääni näyttäisi siltä, että siitä olisi mennyt piuhoja katkipoikki. (Olisiko putoamistörmäys ollut niin raju, että isku olisi saattanut muuntajakäämin ja bassoelementin kehyksen kontaktiin kuvassa näkyvällä seurauksella? Bassoelementin kehyksessäkin näkyy vastinkohdalla pieni rikama. Siitä ei ole kuvaa tässä.)

EN TAKAA, ETTEIKÖ KAJARISSA VOISI OLLA MUUTAKIN VIKAA. OSTAJA OSTAA SIINÄ KUNNOSSA KUIN MITÄ SE ON - mikä se kunto sitten sisuskalujen osalta lieneekään. Ainakin ulkonäössä on ulkopinnoista otetuissa kuvissa näkyvät jäljet.

Genelecin huollon vastaus, kun kyselin muuntajaa nyt kesäkuun alkupuolella varaosana oli:

"Kaiutinta ei tulisi kytkeä sähköihin kun muuntaja on vioittunut.

Valitettavasti varaosia emme voi myydä tähän laitteeseen, vaan kaiutin tulisi huollattaa täällä valtuutetussa huollossamme tehtaalla Iisalmessa.

Korjausarvio olisi n.119€ muuntajan vaihdolle, ja tämän hetkinen arvioitu huoltokesto on n. 1-3 viikkoa... ....Kaiuttimet voi lähettää huoltoomme joko Postilla tai matkahuollolla."

Lähetän ostajalle kyseisen Genelecin tuen sähköpostin liitetiedostoineen (huoltosaatepohja + ohje huoltoon lähteystä varten) kokonaisuudessaan.

Kuten keskimmäisessä kuvassa näkyy, olen teipannut virtapiuhan liittimen yli teipin "RIKKI" -tekstillä ja yllä olevan Genelec-tuen ohjeen mukaisesti kaiutinta ei tule kytkeä sähköihin ennen kaiuttimen korjaamista.

Kauppaan kuuluu tämä yksi kappale kaiuttimia, yksi kappale virransyöttöön sopivia virtakaapeleita sekä yksi kappale ruuviliitinliitäntä-adaptereita (äänen sisääntuloon / 12V päälle/pois -herätevirtamahdollisuuteen).

Kauppaan EI siis sisälly isopod-jalustaa, seinäkiinnikettä tms. - siis EI sisälly.

Edellytän etukäteismaksua pankkitililleni, jonka tulee näkyä siellä ennen tuotteen lähettämistä tai noutamista. Siis myös noutona osoitteestani Malmilta Helsingissä haettava osto tulee maksaa etukäteen pankkitililleni. Postitse lähetettäessä myös toimituskulu tulee maksaa etukäteismaksun yhteydessä ja koska lähetän pakettiautomaatista myös ostajan puhelinnumerotieto on välttämätön.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
39 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.7.2020 17:44
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.