Kuvaus

Rin Tin Tin Seikkailee - Rusty Eroaa Armeijasta    (DVD)
 

Alkuperäisnimi:  The Adventures of Rin Tin Tin

 

Rin Tin Tinin seikkailut on yksi televisiohistorian suosituimmista ja seuratuimmista sarjoista, jota on esitetty yli 70 maassa. Jännitystä ja huumoria sisältävät tarinat kertovat saksanpaimenkoira Rin Tin Tinin ja Rusty -pojan seikkailuista jenkkisotilaiden linnakkeessa. Rin Tin Tinin ikivihreät seikkailut heräävät nyt uudelleen eloon, kun sarjan parhaimmat jaksot on digitaalisesti restauroitu, ja alkuperäinen mustavalkoinen kuva on saanut häikäisevät värit.

RUSTY EROAA ARMEIJASTA. Fort Apachessa odotetaan kahden apassi-heimon hyökkäystä. Rip Masters joutuu huijauksen kohteeksi ja päätyy intiaanien vangiksi. Koska linnakkeessa ei ole tarpeeksi joukkoja hänen pelastamisekseen, Rusty ja Rinty lähtevät kahdestaan kohti apassien leiriä...

O'HARAN PERINTö. Kun kersantti O'Hara perii vauraan karjatilan hän saa samalla joukon vihamiehiä. Kaksi lainsuojatonta hyökkää tilalle ja yrittää tappaa hänet. Rinty onnistuu repäisemään palan toisen roiston takista ja siitä tuleekin tärkeä todistuskappale.

SEVILLAN PARTURI. San Carlosin kaupungissa pelihallin johtaja ja parturi ovat ilmiriidoissa. Kun Rip Masters, Rusty ja Rinty joukkoineen saapuvat ottamaan ohjat käsiinsä, parturin liike on ilmiliekeissä ja kohta koko kaupunki palaa.

 

Ohjaus
Robert G. Walker

Näyttelijät
James Brown
Lee Aaker
Joe Sawyer
Rand Brooks

 

 

Kesto:
67 min

Tekstitys:
Suomi
 

R2

K-7

Suomikannet

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,95 €
Sulkeutuu 54 vrk 6 h 54 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 54 vrk 6 h 54 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.