Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Rintala, Paavo - Leningradin kohtalosinfonia - Saksalaisten ja suomalaisten vuosina 1941-1943 piirittämän kaupungin ja sen asukkaitten tarina

Kirja on ikäänsä nähden melko hyvässä kunnossa, toki käytönmerkkejä jo on, päällispaperit ovat hieman kuluneet, sisäsivut pikkaisen kellastuneet, lisäksi ensimmäisellä sivulla on entisen omistajan nimikirjaimet sekä päivämäärä.Syyskuussa 1941 saksalais-suomalainen saartorengas sulkeutui Leningradin ympärille, sillä Hitler esikuntineen oli päättänyt, että ”kaupunki oli pyyhkäistävä maan pinnalta”. Siviili-ihmiset oli tuhottava tykistötulella, ilmapommituksilla ja nälällä. Saarto kesti  900 päivää. Nälkään ja tykistötuleen kuoli noin 750 000 ihmistä. Leipäannos oli pienemmillään 125 grammaa päivässä, vetistä leseistä leipää. Mutta Leningrad kesti. Se on yhä maapallon kauneimpia kaupunkeja.
 HUOM! Vielä on muutama muukin sotakirja myynnissä. Kannattaa siis kysyä. Yhteishintakin on sovittavissa, sekä tulevat samalla postimaksulla.

Huutonetissä tällä hetkellä myynnissä ainakin nämä sotakirjat:
ANTTALA, Esa - Partisaanit tulessa
SALMELA, Aaro Salmela – Isät Katsovat Poikiaan
TUURI, Antti - Talvisota
VASILJEV, Boris - Ei kaatuneiden luettelossa

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.10.2017 19:19

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.