Tuote on myyty käyttäjälle Miccel hintaan 8,90 €

Kuvaus

RISTEILY-/REITTIMATKA TUKHOLMAAN VIKING LINEN GABRIELLA / MARIELLA ALUKSILLA. VARUSTAMOLLE MAKSETTAVA MATKUSTAJAMAKSU ON VAIN 5€ HYTTI, JOLLA 1-4 HENKEÄ (+2 PIENTÄ LASTA) MATKUSTAA HELSINKI-TUKHOLMA-HELSINKI -RISTEILYLLÄ TAI TUKHOLMA-HELSINKI-TUKHOLMA (MYÖS REITTIMATKA HEL-STO/STO-HEL). MYÖS SEASIDE-HYTISSÄ, JOLLOIN MATKUSTAJAMAKSU ON 10€/KOKO A-LK HYTTI.

LAHJAKORTTI ON VOIMASSA 06.08.-12.10.2017 AJALLA KAIKKINA PÄIVINÄ PAITSI PERJANTAI-LÄHDÖILLÄ. KORTILLA SAAT B4, B4R, B4T, B2P, HB3, C4 HYTIN HINTAAN 5€ TAI A4, A4R, HA2, HA3 HYTIN HINTAAN 10€.

KATSO TARKEMMIN ILMOITUKSEN KUVASTA JA WWW.VIKINGLINE.FI/MATKAETU -> GABRIELLA/MARIELLA 80€. TUOTETUNNUS: FGTAX1), JOSTA NÄET MYÖS VAPAAT PAIKAT (RUOTSISTA VIKINGLINE.SE/SPECIAL, PRODUKTKOD: SGTAX1 ). VOIT TEHDÄ VARAUKSEN VAIKKA HETI, SILLÄ LAHJAKORTTIA TARVITSET VASTA LÄHTÖSELVITYKSESSÄ.

"KYSEESSÄ ON SIIS KAKSI YÖTÄ MERELLÄ JA PÄIVÄ TUKHOLMASSA" RISTEILY, LAIVA LÄHTEE HELSINGISTÄ KLO 17:30 JA SAAPUU TUKHOLMAAN SEURAAVANA AAMUNA KLO 10. PALUUMATKALLE LÄHDETÄÄN KLO 16:30 JA HELSINKIIN SAAVUTAAN AAMULLA KLO 10:10.

KORTILLA VOI MYÖS TEHDÄ RISTEILYN TUKHOLMA-HELSINKI-TUKHOLMA. WWW.VIKINGLINE.SE/SPECIAL->GABRIELLA/MARIELLA 800:-. TUOTEKOODI/PRODUKTKOD: SGTAX1

VOIT MYÖS KÄYTTÄÄ LAHJAKORTIN YHDENSUUNTAISEEN REITTIMATKAAN HELSINKI-TUKHOLMA TAI TUKHOLMA-HELSINKI.

NOUTO/NOUTOTREFFIT HGIN KESKUSTASSA (MYÖS TERMINAALISSA ÄKKILÄHDÖN OLLESSA KYSEESSÄ).Hakusanat: Viking Line, Viking Linen, Viikkari, VL, VL:n, Tukholman risteily, Ruotsin risteily, risteilykortti, risteilyvapaalippu, vapaalippu, etukuponki, etuseteli, risteilyetuseteli, risteilyetukuponki, risteily Tukholmaan, Hel-Sto-Hel, Hki-Sto-Hki, reittimatka, seaside-hytti, ikkunallinen A-luokan hytti, Alk:n hytti, A4-luokan hytti, A4-hytti, fri kryssning Stockholm-Helsingfors, Stockholm-Helsingfors-Stockholm, Sto-Hel-Sto, Tukholma-Hki-Tukholma, Helsinki-Tukholma, Tukholma-Helsinki, Hel-Sto, Sto-Hel

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Huutokauppa

Hinta nyt:
8,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.9.2017 10:17

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.