Kuvaus

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen Hyvässä  iskussa oleva kovakantinen  opus.

Ritva Enäkoski: Pistä persoonasi peliin

Ramppikuumetta? Rimakauhua? Katsele sydämellä, pistä persoonasi peliin! Uudistettu ja ajantasainen laitos menestysteoksesta, jossa toimittaja Ritva Enäkoski ohjaa meitä ehjän itsetunnon lähteille.

Me ihmiset viestitämme sanattomasti itsestämme paljon enemmän kuin voisi kuvitella. Sanaton kieli, kehon kieli, on maailman tärkein viestintävälinen. Se on alitajuntamme kieli, siksi se on niin totta ja oikeassa.

Rakkauden kielellä on tuhat vivahdetta. Niin myös pelon kielellä. Kirja on tarkoitettu iloksi ja rohkaisuksi kaikille, erityisesti niille, jotka joutuvat työssään kohtaamaan ihmisiä, hoitotyöntekijöistä liikkeenjohdon vastuullisimpiin henkilöihin. Ensivaikutelma on usein ratkaisevan tärkeä, koko tulevaisuutesi saattaa olla kiinni muutamasta minuutista. Tarvitaan karismaa, ja sitä voi kehittää. Miten, siitä kertoo tämä kirja.

5. painos

WSOY:n graafiset laitokset
Juva 1995

VOITTOHUUTO ja PK. 2.15e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 05/18,10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12. 

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta pyrin silti aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,50 €
tai
Sulkeutuu 92 vrk 6 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,50 € Sulkeutuu 92 vrk 6 h 50 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.