Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Robert Brantberg : Sotasankarit

Sotasankarit kertoo 21:n suomalaisen sodanaikaisen taistelijan elämäntarinan. Joukossa on rivimiehiä, aliupseereja ja upseereja. Yhteistä näille sankareille on, että he viime sotien aikana olivat reserviläisiä, he taistelivat osana Suomen asevelvollista armeijaa.

Joukossa on useita Mannerheim-ristin ritareita, kuten ensimmäisenä rivimiehenä ritariksi nimitetty sotamies Vilho Rättö ja lähes kuuro korpraali Johan Similä. Mutta myös muut ovat sankareita. Vänrikki Börje Brotell teki Suomen ennätyksen rynnäkkötykillään tuhoamalla toistakymmentä vihollisen panssarivaunua. Legendaarinen tarkka-ampuja Simo Häyhä puolestaan ylsi omaan karmeaan maailmanennätykseensä tuhoamalla yli 500 vihollista.

Näille miehille annettiin myös paljon vastuuta. Reservin luutnantti Gunnar Laatio johti pataljoonaa jatkosodassa, kersantti Väinö Hämäläinen sai komentoonsa jääkärijoukkueen Kannaksen torjuntataistelujen aikana. Reservin vänrikki Lauri Törni yleni Yhdysvaltain armeijan erikoisjoukkojen kapteeniksi.

Sotasankarit on itsenäinen jatko-osa kirjailija Robert Brantbergin menestyksille Sotakenraalit ja Sotaupseerit.

"Suomalainen sotilas on yksiselitteisen hyvä ja isänmaallinen maansa puolustaja. Häntä ei voi käskeä preussilaiseen tapaan vaan häntä on johdettava vastuullisesti. Kun vaikean haavoittumiseni jälkeen otin vastaan rykmenttini vuonna 1942 sanoin miehilleni luottavani heihin. Lisäsin, että he myös voivat luottaa minuun, koska minä en heitä pulaan jättäisi. Suomi on puolustamisen arvoinen maa ja sen ainoa puolustaja on Suomen kansa." - Jalkaväenkenraali Adolf Ehrnrooth teoksen esipuheessa.

Painovuosi: 2004
Painos: 2.
Sivumäärä: 287
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Revontuli
 
Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 431

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Postikulut sisältyvät kirjan hintaan. Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti

 

  

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

12 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.12.2017 17:31

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.