Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Robert Brantberg : Suuret suomalaiset sotasankarit

Suuret suomalaiset sotasankarit kertoo kahdestatoista suomalaisesta sotasankarista ja heidän ylipäälliköstään. Moni miehistä nimitettiin urotekojensa vuoksi Mannerheim-ristin ritariksi, eräät jopa kahteen kertaan.

Ammattisotilaiden lisäksi näiden sankareiden joukossa on tavallisia suomalaisia miehiä, jotka olivat asepalveluksessa, kun Neuvostoliitto häikäilemättömästi hyökkäsi Suomeen vuoden 1939 marraskuussa. He olivat tosielämän sankareita. Eräät heistä haavoittuivat vaikeasti, toiset palasivat sodasta vasta viiden vuoden kuluttua. Jotkut sankareista joutuivat sotien jälkeen pakenemaan ulkomaille. Yksi heistä yleni Yhdysvaltain armeijan everstiksi, toinen everstiluutnantiksi. Kolmas kaatui Vietnamin sodassa.

Kaksitoista Suomen suurinta sotasankaria on valittu kaikille avoimen äänestyksen perusteella. Tämä kirja on suomalaisten kunnianosoitus näille miehille sekä viime sotiemme veteraaneille. He pelastivat Suomen itsenäisyyden.

Henkilökuvat on kirjoittanut kokenut sotakirjailija Robert Brantberg, joka tunnetaan kenraali Adolf Ehrnroothin elämäkerran kirjoittajana sekä Mannerheim-sarjastaan.

Painovuosi: 2007
Painos: 1.
Sivumäärä: 236
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Revontuli

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 439

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Postikulut sisältyvät kirjan hintaan. Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.


Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti

 

  

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

17 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.12.2017 17:36

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.