Kuvaus

[01/17]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvannmukainen, HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva kovakantinen painos SUOMALAISTEN SOTAKENRAALIEN / SUOMI SODASSA / HITORIAN diggareille.

Robert Brantberg: SOTAKENRAALIT

Kahdenkymmenenyhden suomalaisen sotakenraalin elämäntarina.

Sotakenraalit on alansa klassikko, 21 suomalaisen sodanaikaisen kenraalin elämäkerta yksissä kansissa. Kirjan päähenkilöt komensivat rykmenttejä, divisioonia ja armeijoita. He junailivat päämajassa sodankäyntiä kenraali Aksel Airon johdolla.

Puna-armeija yritti kaksi kertaa miehittää Suomen. Kenraalien komennossa sotiemme veteraanit estivät ylivoimaisen vihollisen aikeet. He valtasivat kenraali Erik Heinrichsin johdolla Karjalan takaisin. He taistelivat Rukajärven korvessa vanhan mottimestarin, kenraali Erkki Raappanan komennossa.

Kenraali Ruben Lagus opetti suomalaisille salama- ja panssarisodan salaisuudet. Kenraali Lennart Oesch pysäytti kenraali Vilho Nenosen tykistön avulla puna-armeijan Karjalankannaksella. Raatteen tien sankari, kenraali Hjalmar Siilasvuo, johti viime sotiemme vastenmielisintä operaatiota. Neuvostoliiton vaatimuksesta hän ajoi Lapin sodassa saksalaiset joukot maaperältämme.

Kenraalit olivat myös kansainvälisiä vaikuttajia. Kenraali Paavo Talvela keskusteli Saksassa valtakunnankansleri Adolf Hitlerin kanssa ”ryssästä ja sen ominaisuuksista”, kenraali Rudolf Walden kuunteli Kremlissä ryyppylasin äärellä, miten ulkoasiain kansankomissaari Vjatšeslav Molotov haukkui saksalaisia. New York Times kirjoitti lahjakkaasta suomalaisesta diplomaatista ja kenraalista A.E. Martolasta, joka oli YK:n tehtävissä lähdössä Suezille.

3. painos

Kustannusosakeyhtiö REVONTULI

Gummerus Kirjapaino Oy Jyväskylä 2001

KANNAS - MANNERHEIM - AIRO - RAATTEEN TIE - RUKAJÄRVENTIE - KARJALA - PRO PATRIA - LOTTA SVJÄRD - LAURI TÖRNI - SIMO HÄYHÄ - MAROKON KAUHU JUUTILAINEN - HASSE WINDT -  ROKKA - VILJAM PYLKÄS - SS 

VOITTOHUUTO ja PK. 3.25e   TILILLE ja PAKETTIA POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

8,95 €
Sulkeutuu 90 vrk 6 h 43 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8,95 € Sulkeutuu 90 vrk 6 h 43 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.