Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Rock 'n Roll Never Dies [DVD]

Rock´n roll never dies kertoo Tigeristä (Samuli Edelmann), kohta nelikymppisestä nuoresta miehestä, jolla on pirun hyvä Isä (Risto Tuorila) ja pirun hyvä Äiti (Marjukka Halttunen) ja pirun hyvä kitara ja pirun vilpitön mieli.

Tiger osallistuu Työväenopiston luovan kirjoittamisen kurssille saadakseen uutta inspiraatiota biisien kirjoittamiseen. Hän kertoo tärkeimmistä elämänvaiheistaan: Jack Nevadasta (Ilkka Koivula) ja Pumpusta (Kari-Pekka Toivonen) ja bändistä, joka heillä kaksikymmentä vuotta sitten oli, sekä perheestään ja pikku poikana vanhuuteen kuolleesta veljestään Okusta.

Synkät pilvet nousevat Tigerin kotikaupungin ylle, kun ainoa teollisuuslaitos, saha, uhataan lopettaa. Samaan aikaan Tiger saa kirjeen Amerikasta sahakonsernin perijältä Jack Nevadalta. Jack kutsuu Tigerin monen vuoden jälkeen soittokeikalle Helsinkiin, jonne hän on tulossa rekrytoimaan suoramarkkinointimyyjiä Eternal youth -ihmelääkkeelleen.

Rock’n’Roll never dies avautuu lohdullisen kauniina elokuvana jokaiselle, joka uskaltaa avoimin silmin katsoa reaalitodellisuutemme tylyä ”kaikki on kaupan” –meininkiä. Tigerin maailmassa perhe pitää yhtä, eikä kaveria jätetä. Tigerin arvot eivät ole kaupan.

Ohjaus: Juha Koiranen

Näyttelijät: mm. Samuli Edelmann, Marjukka Halttunen, Risto Tuorila, Kari-Pekka Toivonen, Ilkka Koivula

Ääniraita: SUOMI - DD 2.0
Tekstitys: mm. ruotsi, englanti, suomi kuulovammaisille
Kesto: n. 2 h 4 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 31.7.2018 5:18
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.