Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Hyväkuntoinen pehmeäkantinen. Kulmassa aavistus taitteesta

Kirja tueksi arkeen ja juhlaan! Tiedon ja harjoittelun avulla tuppisuusuomalaisistakin kehittyy mallikelpoisen luontevia ja varmoja esiintyjiä.

Mari Aulanko on arvostettu kommunikointitaitojen ja oppimisen valmentaja. Hänen aikaisemmat kirjansa Minä osaan – anna aivojesi toimia ja Minäkö luennoimaan ovat saavuttaneet suuren lukijakunnan ja ovat ilmestyneet myös Ruotsissa. Rohkeasti puhumaan -teokseen hän on kiteyttänyt oman kokemuksensa ja opastaa innostavasti, kuinka meistä tuppisuina pidetyistä suomalaisista voi tiedon ja harjoittelun avulla kehittyä mallikelpoisen luontevia ja varmoja esiintyjiä. Sanahan kalevalaisella kansallamme on aina ollut hallussaan.

Kirjassa on lukijan ”kummeina” eri-ikäisiä, tunnettuja suomalaisia vaikuttajia yhteiskunnan eri alueilta. Marianne Heikkilä, Olli-Pekka Heinonen, Jorma Kaimio, Hannele Koivunen, Seija Paasonen, Jari Sarasvuo, Martti Silvennoinen, Jukka Suominen ja Riitta Uosukainen jakavat omat puhujan kokemuksensa lukijan kanssa.

Kirja on tukenasi arjessa ja juhlassa, oletpa valmistelemassa ensimmäistä puhettasi tai esitelmääsi - tai jo kokeneempi esiintyjä.

Onnistumiseen tarvitaan vain kaksi asiaa: On oltava sanottavaa. On osattava sanoa se.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.7.2018 21:49
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.