Tuote on myyty käyttäjälle Weirdinin hintaan 50 €

Kuvaus

Hyväkuntoiset. Sekä Levy/Kotelo. Noudotkin onnistuu mikäli ne sovittu ennen ostoa.6 kappaletta noista muoveissa

2 uuden leffan ostajalle suosittelen 3.70e postikuluja jotta saa pehmusteet väliin

Rölli ja Kevätlaulu

Metsätöllissään asusteleva erakkopeikko Rölli kertoo itselleen sattuneista kommelluksista ja sattumuksista. Tällä kertaa Rölli katselee valokuvia ja muistelee mitä viime keväänä tapahtui. Lisäksi Rölli osallistuu suunnistuskilpailuun käyttäen epäröllimäisesti vain rehellisiä keinoja. Myös Röllimetsässä tapahtuu, kun Rölli hiiviskelee metsässä ja löytää lasten leikkipaikalta sarjakuvalehtiä. Rölli lukee, että satuolennot on lakkautettu ja lähtee hädissään kysymään Hyvältä Haltiattarelta, onko uutinen totta.

Rölli Riitasointu pitää puolestaan musiikkileikkikoulua menninkäisille, jonne Röllikin päättää osallistua yhdessä sammakoiden kanssa. Lisäksi Rölli kohtaa Menninkäisen, joka antaa Röllille gramofonin.

Sisältää jaksot: Rölli ja kevätlaulu, Rölli suunnistaa, Rölli onnellisten jonossa, Rölli ja Lothar, Rölli ja Riitasointu, Rölli ja sammakoiden kuoro, Rölli ja robotti Ruttusen oikosulku, sekä ennen julkaisemattomat Riitasoinnun rakkaus, Rölli muuttaa, Elvistelyä ja Loppuuko satu.

Rölli ja Omituisten Otusten Kerho

Rölli on metsätöllissään Rölli-metsässä asusteleva hullunkurinen erakkopeikko. Sen mielipuuhaa ovat lauleskelu ja kaikenlaisten juttujen kertominen. Rölli haluaisi olla paha ja ilkeä peikko, mutta se ei oikein tahdo onnistua. Sydämessään Rölli ei nimittäin halua kenellekään mitään pahaa.

Sisältää jaksot: Robotti Ruttunen, Noitien vuori, Kauheuskilpailu, Elefantti-Antti ja Siili-Suhonen, Kuuraketti, Häläpäti-laulu, Kummittelu, Siivet, Omituisten otusten kerho, Viimeinen dinosaurus sekä ennen julkaisemattomat jaksot Lumottu sammakko, Linnunpesä ja Mauno-mato.

Rölli ja Tiina-Tonttu

Rölli on Röllimetsän metsätöllin tuttu erakkopeikko. Sen päivät kuluvat lauleskellen, naureskellen ja hirmuista harjoitellen. Mutta eihän kilttiä Rölliä kukaan pelkää. Vai pelkääkö? Lauleskeleva tuttavamme löytää myös itselleen uuden ystävän, Tiina-tontun.

Sisältää jaksot: Matematiikkaa, Roskienheittäjät, Vaarallista elämää, Joulukuu, Rölli voimistelee, Tiina-tonttu, Pyykkipäivä, Mielikuvitusmörkö, usvametsän neito sekä ennen julkaisemattomat jaksot Pilvenherra ja Satumaa.

Rölli totuutta etsimässä

Röllin seikkailut jatkuvat. Tällä kertaa Rölli etsii muun muassa totuutta ja elämän tarkoitusta. Matkan varrella Rölli löytää vedenalaisen maailman ja törmää kummalliseen pormestariin. Mitä Rölli pelkää? Ja mihin avaruus loppuu? Kaiken mietiskelyn keskellä Röllillä on aikaa leikkiä menninkäisten kanssa. Leikit eivät vaan aina onnistu. Lisäksi Röllin rauhaa saapuu rikkomaan omituinen rusettipäärölli! Mitäköhän Röllin kiltteydestä seuraa? Ja mitä kauhujen talossa tapahtuukaan?

Sisältää jaksot: Rölli mietiskelee, Rölli sotii, Kauhujen talo, Tyttörölli, Rölli ja ystävyyden vartija sekä ennen julkaisemattomat jaksot: Rölli pelkojen maassa (suosittelemme jakson katsomista yhdessä vanhemman kanssa), Rölli ja vajonnut kaupunki, Rölli totuutta etsimässä, Elämän tarkoitus, Joulun kellot, Maailman suurin pulkkamäki.

Rooleissa: Allan Tuppurainen, Anne Niilola, Ola Tuominen, Mauri Kuosmanen

Ohjaus: Pekka Salo

Valmistusvuodet: 1997-2001

Rölli ja Maanalainen Kansa

Röllimetsästä tuttu Rölli-peikko on taas vauhdissa hyväntahtoisesti hölmöillen ja itsekseen paapattaen, mielessään monenmoiset metkut ja kepposet. Tempauksissaan Röllillä on usein mukanaan ystävänsä Tiina-tonttu. Tiina kertoo Röllille sadun prinsessasta, jota oli vaikea saada hyvälle tuulelle. Tiina-tontun johdatuksella tutustutaan myös maanalaiseen kansaan.

Sisältää jaksot: Rölli ja erittäin hyvä haltija 1, Rölli ja erittäin hyvä haltija 2, Rölli ja Tiinan satu, Rölli ja auttava puhelin, Rölli ja elävä talvi, Rölli ja maanalainen kansa, Rölli ja robotti Ruttusen oikosulku sekä ennen julkaisemattomat jaksot Rölli ja eläintarha, Rölli ja hiekkalaatikon kauhu.

Rölli ja kultainen avain

Allu Tuppurainen palaa rakastetun Röllin rooliin. Pieni Juurakko -tyttö ystävystyy jo harmaahapsisen, suurta salaisuutta kantavan Röllin kanssa. Heidän käsissään on salaperäisen avaimen ja koko Röllikylän kohtalo. Yhdessä nämä kaksi heittäytyvät pelottomasti tehtävään ja saavat avukseen monta muutakin omituista otusta.

Elokuva on riemukas ja koskettava kertomus ystävyyden voimasta. Elokuvassa kuullaan laaja valikoima Röllin tunnetuimpia musiikkikappaleita uudelleen sovitettuina.

Rölli ja Metsänhenki

Hirmuisten röllien heimo rantautuu uuteen maahan, lempeiden menninkäisten asuttamaan kylään. Menninkäiset pelästyvät remuavaa joukkoa ja pakenevat metsään. Urhea Milli uskaltautuu röllien asuttamaan kylään ja ystävystyy Röllin, rölleistä kilteimmän, kanssa.

Mutta muut röllit yrittävät kaikin keinoin estää heidän ystävyytensä. Monenmoista jännitystä riittää ennen kuin röllit ja menninkäiset oppivat elämään sovussa toistensa kanssa.

Röllin sydän

Rölli pitää kepposista ja säikyttelystä. Milli rakastaa aurinkoa ja kukkasia. Nyt heidän on yhdistettävä voimansa pelastaakseen menninkäisten metsän. Tule mukaan nauramaan Röllin ja Millin kanssa kun he matkaavat Talven Maahan etsiessään maagista Ymmärryksen Sydäntä. Tapaa Sammakko-prinsessa, vaaleanpunaiset hevoset ja yksinäinen lumimies! Lumoava seikkailu kaikenikäisille rölleille ja menninkäisille.


Ohjaaja: Pekka Lehtosaari
Näyttelijät: Aarre Karén, Aleksi Raij, Allan Tuppurainen, Antti Pääkkönen, Esa Saario, Ilkka Kiukas, Janne Kopu, Jarmo Mäkinen, Jyrki Kovaleff, Maria Järvenhelmi, Matti Ranin, Mikko Tenhunen, Pekka Lehtosaari, Saija Lentonen, Tom Pöysti

Kuva: 16:9 anamorfinen widescreen 1.85:1
Ääniraita: Dolby Digital 5.1 - Suomi
Tekstitys: Suomi heikkokuuloisille, ruotsi, englanti
Kesto: 1 h 18 min
Ikäraja: K-3

Röllin Joulu

RÖLLIN JOULU

RÖLLIN MIELIPUUHAA ON LAULESKELU JA KAIKENLAISTEN JUTTUJEN KERTOMINEN. VAAN MITEN KÄY RÖLLILTÄ JOULUN VIETTO JA TALVEN TAITTO. VOIKO TUHMILLA RÖLLEILLÄ OLLA JOULU JA MILLAISELTA TUNTUU JOULUMIELI?

RÖLLI: JOULUN KELLOT-

RÖLLINEUVOSTO EPÄILEE, ETTÄ RÖLLI SUHTAUTUU YSTÄVÄLLISMIELISESTI ELI LÄLLYSTI MENNINKÄISIIN JA ETTÄ HÄN TEKEE KILTTEJÄ ELI ÄLLÖJÄ TEKOJA. NEUVOSTO PÄÄTTÄÄ, ETTÄ RÖLLI MENETTÄÄ LUOTTAMUKSENSA JA HÄNET KARKOITETAAN RÖLLIYHTEISÖSTÄ. LUOTTAMUS PALAA VAIN POIKKEUKSELLISEN TUHMALLA TEOLLA. NIIMPÄ RÖLLI KEKSII KEINON, JOLLA RÖLLIMAAHAN EI TULISI JOULUA LAINKAAN.

MAAILMAN SUURIN PULKKAMÄKI-

RÖLLI MIETTII ISOJA ASIOITA JA PÄÄTTÄÄ TESTATA MAAPALLON PYÖREYTTÄ. HÄN SAA MUKAANSA TUTKIMUSRETKELLE RÖLLI TÄRIN. PULKKAMÄKEÄ LASKIESSAAN HE AJAUTUVAT MAJATALOLLE, JONNE TULEE ERIKOISIA VIERAITA.

RÖLLI JA JOULU-

RÖLLI TOIMII ÖLLISÄÄNTÖJÄ VASTAAN JA VARMISTAA OIKEAN JOULUN. LYHDE PIKKULINNUILLE JA RUOKAA OLLI ORAVALLE. KUUSENKIN HÄN KORISTELEE - TOSIN EI IHAN PERINTEISELLÄ TAVALLA. RÖLLILTÄ PÄÄSEE JOULULAULUKIN! SITTEN TULEE MIELEEN, ETTEI TUHMILLA RÖLLEILLÄ VOI OLLA JOULUA JA JOULUHERKKUJA. VOI KURJUUS! VAIN ULKONA KUULUU JOULUKELLOJEN KILINÄÄ JA RAPUILTA LÖYTYY PAKETTI. KENELLE SE ON?

RÖLLIN JA TIINAN SATU-

RÖLLI KÄY TERVEHTIMÄSSÄ TIINA-TONTTUA JA TIINA KERTOO RÖLLILLE SADUN PRINSESSASTA, JOTA OLI VAIKEA SAADA HYVÄLLE TUULELLE. " TIINA TONTUSTAKIN MINÄ SATUN TYKKÄÄMÄÄN, MUTTA EIHÄN RÖLLIT SAA TYKÄTÄ KENESTÄKÄÄN." VOI KURJUUKSIEN KURJUUTTA, MASENNUKSEN MATALAMIELISYYTTÄ JA ALAKULOUDEN ANKEUTTA.

RÖLLI JA ELÄVÄ TALVI-

RÖLLI IHMETTELEE SÄÄTÄ JA TUTKII TALVEA. RÖLLISANOMIEN MUKAAN LUONTO UINUU TALVELLA, VAAN EIPÄ RÖLLINTALVIRETKELLÄ. TILPITAPPI VAANMETSÄMYYRÄ, ILVES JA JÄNIS. PURLUISKIS UIVILLE LINNUILLE JA VAIVAISLLI HIIRILLE PAJUNKISSOISSA. TIPPITAPPI PEURA, PÖLLÖ JA PUNATULKKU.

RÖLLI JA MAANALAINEN KANSA-

RÖLLI MENEE TAPAAMAAN TIINA-TONTTUA, JOKA EI OLE KOTONA. SEURATESSAAN TIINA-TONTUN JÄLKIÄ HÄN KAATUU JA MENETTÄÄ TAJUNTANSA. UNESSA RÖLLI MENEE MAANALAISEN KANSAN LUOKSE JA TAPAA SIELLÄ TIINA-TONTUN, JOKA KERTOO MAANALAISEN KANSAN OLEVAN HÄNEN YSTÄVIÄÄN.

RÖLLI-PEIKKO - ALLU TUPPURAINEN

RÖLLI TÄR - ANNE NIILOLA

TIINA-TONTTU - EIJA-IRMELI LAHTI

MAANALAINEN KANSA - ANNA RIIHIMÄKI, ELINA BRANDER, MAIJU KOPRA, TIIA MAASALMI, TONI MENSONEN, NIINA NURMI, SANNA-KAISA NURMINEN, LAURA OKSANEN, NIINA RUPONEN, LAURA SALMINEN, MATIAS SILTANEN JA HANNA SUONIEMI

TUOTANTOVUOSI 1987-2001 JULKAISUVUOSI 2016

KESTO 1H 15MIN

MUOVEISSA

Katso omakuvaus. Sieltä näet aina jos on este postitukselle (esim. matka.)

Omakuvauksesta löydät myös aina ajankohtataiset postikulut.

 

Löydät muut DVD-kohteeni kategorioittain alla olevista linkeistä:
• Anime
• Dokumentit
• Draama
• Jännitys
• Kauhu
• Komedia
• Kotimaiset
• Lastenelokuvat
• Musiikki
• Scifi ja fantasia
• Sota ja western
• Toiminta
• TV-sarjat
• Urheilu
• Muut

HUOM:

  • Jos satut ostamaan muitakin kohteita niin yhdistelen postikuluja aina halvimman mukaan
  • 2 Normaalikokoista dvd leffaa tulee yksillä postikuluilla
  • Boksit omalla hinnallaan
  • 4 Normaalikokoista dvd leffaa tulee 3.70e posteilla
  • Mainitsen aina kohteen kunnon ja tai mikäli siitä on jotain erikoisesti manittavaa (esim. dvd elokuvat sisältävät suomitekstit mikäli siitä ei ole erikseen mainittu)
  • Lasten elokuvat eivät välttämättä aina sisällä suomenkielisiä teksityksiä, kysy asiasta erikseen mikäli epäselvä
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 15.7.2018 4:58
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.