Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Huuto- tai ostohinta  y h d e s t ä  DVD:stä.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!
 

 
 

1. EROTTAMATTOMAT. 2011 Kinotar. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa, avaamaton muovissa. Kesto 1:35. Tuotantovuosi 2008. K3. Ääni: suomi. Tekstitys: suomi heikkokuuloisille, tanska, ruotsi, norja, englanti.

Erottamattomat (2008) on Hanna Maylett’in esikoisohjaus, käsikirjoitus on Tarja Kylmän. Taru (Tiina Lymi) elää ratsutilalla harmonista elämää miehensä Harrin (Jorma Tommila) ja tytärpuolensa Ninnin (Kaneli Johansson) kanssa. Kaikki muuttuu, kun Ninni loukkaantuu hevosonnettomuudessa. Kymmenen vuotta sitten Ruotsiin lähtenyt Ninnin biologinen äiti Eve (Minna Haapkylä) kutsutaan paikalle Tarun pyynnöstä. Even pikaiseksi kuviteltu käynti muuttuu pidemmäksi vierailuksi, kun Eve tajuaa, että hän haluaa menetetyt kymmenen vuotta elämästään takaisin. Kauan kytenyt kaipaus Ninni-tytärtä kohtaan nousee pintaan. Vähä vähältä Eve alkaa vallata tilaa perheestä takaisin itselleen, jolloin Taru menettää elämänsä hallinnan. Esiin nousee syyllisyyttä ja muistoja - rakkaitakin, vihaa ja tarvitsevuutta. Kaikki minkä Taru luuli olevan ehjää ja hallinnassa, kyseenalaistuu. Kymmenen vuotta puhumattomana olleet asiat vaativat selvittämistä ja kaikki neljä joutuvat etsimään oman paikkansa uudessa tilanteessa

**** ”Leffa on koskettavuudessaan aivan omaa luokkaansa.” - Cosmopolitan
**** ”… vahva debyyttifilmi. Tiina Lymi näyttelee herkän uskottavasti.” - Aamulehti

 

2. ROMANSSI. 2013 Reppufilmi Oy. VL-Media. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa, uusi. S. Ääni: suomi. Tekstitys: englanti.

Kesto 86 min. Lisämateriaali: musiikkivideo elokuvan tunnusmelodiasta "Samalle radalle", elokuvan traileri. Käsikirjoitus, ohjaus, tuotanto: Anssi Mänttäri.

Erottamattomat (2008) -elokuvassa kolmekymppinen, sitoutumiskammoinen Lia (Elina Reinikka) törmää kadulla mieheen (Juha Lagström), joka alkaa muistella heidän yhteisiä hetkiään kymmenen vuoden takaa. Lia ei kuitenkaan pysty palauttamaan tapahtumia mieleensä, eikä mies suostu kertomaan, mitä silloin tapahtui. Voisiko kyseessä olla sama mies, johon Lia oli ihastunut ensisilmäyksellä? Hän suostuu tuntemattoman miehen illalliskutsuun, jonka aikana Lia yrittää selvittää heidän yhteistä menneisyyttään. Ohjaus: Anssi Mänttäri. Päärooleissa: Elina Reinikka, Juha Lagström, Elina Hietala, Kristiina Elstelä, Tarja Markus, Pertti Sveholm, Tarja Keinänen ja Herra Ylppö, cameo-rooleissa mm. kuvataiteilija Outi Heiskanen, kirjailija Ilkka Kylävaara ja taiteen ykköspamppuihin kuuluva Minna Sirnö.

Sen oikean etsintä saa Romanssissa aivan uuden merkityksen.” - Mirva Villa, nuorten toimitus
**** - Kari Salminen, Aamulehti

Anssi Mänttäri (s. 1941) on elokuvaohjaaja, käsikirjoittaja, näyttelijä ja tuottaja. Romanssi (2013) on 21:s hänen ohjaamansa pitkä elokuva, ensimmäinen oli Pyhä perhe (1976). Näyttelijänä Mänttärin ensimmäinen - pieni - rooli oli 'sotamies Mänttäri' Mikko Niskasen elokuvassa Sissit (1962), myös Romanssissa hän tekee pienen roolin miekkailijana.

Juha Lagström (s. 1976) on laulaja ja näyttelijä. Hänet valittiin 2012 Elonkerjuu-yhtyeen uudeksi laulajaksi Lauri Tähkän jätettyä yhtyeen. Lagström on näytellyt Porin teatterissa 1998–2002 ja Vaasan kaupunginteatterissa 2002–2009, elokuvissa Elokuu (2011) ja Romanssi (2013) sekä televisiosarjassa Alavilla mailla hallanvaara (2011).

Elina Reinikka on näyttelijä-ohjaaja-käsikirjoittaja. Hän on opiskellut näyttelijäksi Teatterikorkeakoulussa 2001-2005 ja toiminut näyttelijänä eripuolilla Suomea päätyen Helsinkiin freelanceriksi. Hän on ohjannut ja käsikirjoittanut yhdessä Dave Bergin kanssa lyhytelokuvan Vadelmatöyrään ruohikossa (2008) sekä pitkät näytelmäelokuvat Ovia ja lukkoja (2011) ja Onnesta (2014). Pitkissä näytelmäelokuvissa hän on näytellyt mm. Dave Bergin elokuvassa Nöyryydestä (2012) ja pääroolin Anssi Mänttärin elokuvassa Romanssi (2014). Elina Reinikka toimii myös sairaalaklovnina.

 

3. UUNO TURHAPURO MENETTÄÄ MUISTINSA. 1982 Spede-Yhtiöt Oy. VL-Media. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa, uusi. K7. Kesto 82 min. Ääni: suomi. Tekstitys: suomi heikkokuuloisille, ruotsi. Vesa-Matti Loiri, Marjatta Raita, Spede Pasanen, Simo Salminen, Tapio Hämäläinen, Marita Nordberg, Elli Castrén, Pentti Siimes. Käsikirjoitus, tuotanto: Pertti Pasanen. Ohjaus: Ere Kokkonen. 

Uuno Turhapurolla (Vesa-Matti Loiri) ja hänen appiukollaan, vuorineuvos Tuuralla (Tapio Hämäläinen) on muutamia pikku erimielisyyksiä. Appiukko on sitä mieltä, että hänen tyttärensä Elisabeth on naimisissa täysin väärän miehen kanssa, ja sitähän Uuno ei jaksa käsittää. Myös Elisabeth Turhapuro on kyllästynyt mieheensä Uunoon (Vesa-Matti Loiri) ja yrittää ottaa hänestä avioeron. Koska Uuno ei kuitenkaan pärjäisi yksin elämässä, Elisabeth alkaa kouluttaa uutta vaimoa isänsä sihteeristä Unelma Säleiköstä (Elli Castrén). Tämä kuitenkin menee pieleen, kun Uuno törmää päin Sörsselsöniä (Simo Salminen) ja menettää muistinsa eikä enää muista mitään, ei edes sitä kuka hän on. Härski-Hartikainen (Spede Pasanen) taas puuhaa rauhanliikettä, joka synnyttäisi maailmaan lopullisen rauhan dynamiitilla.

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 31.10.2018 19:05
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.