Kuvaus

Rosenthal  TASAINEN KULHO/ VATI Commedia dell-sarjaa, jonka on suunnitellut Bjørn Wiinblad 60-luvulla. Signeeraus alakulmassa. Kulho tai vati on erinomaisessa kunnossa, ei säröjä eikä naarmuja. Koko 18cm x 18 cm, korkeus n.3 cm ja paino 358g. Valmistaja; Rosenthal Studio-linie Saksa. 

Bjørn Wiinblad (20. 09. 1918 - 8. 06 2006) oli tanskalainen taidemaalari, suunnittelija ja kuvataiteilija alalla keramiikka, hopea, pronssi, tekstiilit ja grafiikka. Hänen töitä on ollut laajalti Euroopassa, Amerikassa vuonna 1954 ja Japanissa, Australiassa ja Kanadassa vuonna 1968 näytteillä. Wiinblad nimettiin Vuoden Man of New Yorkista vuonna 1985 ja hän sai Amerikan-Skandinavian säätiön kulttuuripalkinnon 1995.  . Hänen töitä on myös mm. Victoria and Albert museossa Lontoossa, Museum of Modern Art New York´issa ja Designmuseum Tanskassa. 
Bjørn Wiinblad oli 45 vuotta suunnittelijana ( Chefdesigner ) Rosenthal ílle . Hänen taidetta ovat useat astiasarjat ja Art keramiikat, lisäksi myös kuuluisat joulu lautaset ja useat keräilysarjat saduista 1001 yö, esim. "ALADIN ja taikavalo". ( koko sarja on minulla myös tarjolla) . Erityisesti hänen "Aladdin, Sindbad ja maaginen hevonen"seinälautaset posliinista tai lasista, sekä juolulautaset ovat nykyään laajalti suosittuja keräily kohteita. 
Minulla on useita muitakin Bjørn Wiinbladin tuotteita tarjolla. Katso ilmoitukset. 

Olen AJATTOMIEN astioiden, tekstiilien ja esineiden ihailija ja kerääjä. Valikoimani koostuu pääasiassa saksalaisten posliini, keramiikka ja lasi valmistajien kuten Rosenthal, Hutschenreuther, Villeroy&Boch, AK. Kaiser tuotteista, myös Arabian ja Iittalan tuotteita.. Minulta löydät laadukkaita astioita sekä arki- että Juhlakattauksiin ja paljon muitakin keräilijöiden aarteita. RETRO - Vintage ja Shabby chic ovat myös ihailuni kohteita. Arvostan erikoisesti kaikkea käsin tehtyä luonnon materiaaleista, esim. puusta, erilaiset tekstiilit ja langat. Lisään jatkuvasti uusia tuotteita ja laajennan tarjous kohteita. 

Pakkaan hyvin huolellisesti, yksittäin kuplamuoviin ja laatikon laatikon sisälle.
Ostoja voi yhdistää, postikulut painon mukaan, joten katso myös muut kohteeni! 

Toimituskulut:

VAKUUTETTU LÄHETYS: sisältää korvaus arvon 30,-€. 

1000g maximi mitat: P+L+K= 90cm HINTA  13,00€

VAKUUTETTU PAKETTI: sisältää korvaus arvon 50,-€ 

alle 2kg maximi mitat P+L+K= 90cm (mikään sivu ei yli 60cm) HINTA 12,00€.    

VAKUUTETUT PAKETIT luovutetaan vastaanottajalle allekirjoitusta vastaan ja seurantanumero.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 22 vrk 23 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

35 € Sulkeutuu 22 vrk 23 h 13 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.