Kuvaus

ALENSIN HINTAA ! 

KAHVIASTIASTO 6 hengelle, TAPIO WIRKKALAN 70- luvulla kehittämä Polygon sarja, kuvio Serenade on Bjørn Wiinblad´ in käsialaa. Vähän käytetty, erittäin hyvässä kunnossa, ei säröjä, eikä halkeamia.  Valmistaja ROSENTHAL Studio-linie Saksa. 

KAHVIKUPIT LAUTASINEEN JA KAKKULAUTASET, SOKERIKKO, KERMAKKO JA KAHVIKANNU; 21- osanen:
6 Kahvikuppia ja 6 alulautasta: kupin halkaisija 6,8cm ja korkeus 7cm ja paino 100g, lautasen halkaisija 13,3 cm ja paino 118g. Jokaisessa lautasessa Tapio Wirkkala signeeraus.
6 kakkulautasta halkaisija 19cm ja paino 272g.
1 kannellinen sokeriastia halkaisija 10cm ja korkeus 5,5cm ilman kantta, kannen nuppiin 8cm ja paino 258g
1 kermakannu halkaisija 6,5cm, korkeus 8,3cm ja paino 146g
1 kanvikannu korkeus 19,5cm, halkaisija 10cm ja paino 616g, 1,2 Lt.

Tapio Wirkkalaa pidetään suomalaisen luovuuden suurena suojelijana. Hänen työnsä muotoilijana ja taiteilijana, graafisena suunnittelijana ja kuvanveistäjänä on voimakas ja moderni suomalaisen muotoilun osoitus vielä vuosikymmeniä sen luomisen jälkeen.

TAPIO WIRKKALA työskenteli vuodesta 1957 lähtien Rosenthalissa. Hänen posliini-, lasi- ja ruokailuvälineet ovat; VUOSISATA (Century), KOOSTUMUS (Composition), KÄYRÄ (Kurve), MONIKULMIO (Polygon), VYÖTÄRÖ (Taille) ja MUUNNELMA (Variation). Service Century ( VUOSISATA) on sisällytetty Centre Georges Pompidou'n nykyaikaiseen muotoilukeskukseen Pariisissa. Muunnelmia löytyy tänään New Yorkin MoMa-kokoelmasta. Tapio Wirkkalan töitä esiteltiin vuonna 1964 Kasselin dokumenta III: ssa teollisen muotoilun osastolla. Wirkkala sai vuonna 1968 Rosenthal-posliinisen Rotundan, Medaglia d'Oro. Vuonna 1972 hän sai Suomessa arvonimen Taiteen akateemikko.
Tapio Wirkkala oli naimisissa taiteilija Ruth Bryk´in kanssa (taiteilija ja hyönteisten tutkija Felix Bryk´in tytär). Tapio Wirkkala Rut Bryk -säätiö Helsingissä kunnioittaa sekä taiteilijoiden teoksia, joiden tytär Maaria Wirkkala on myös kansainvälisesti menestyvä taiteilija.

Olen AJATTOMIEN astioiden, tekstiilien ja esineiden ihailija ja kerääjä. Valikoimani koostuu pääasiassa saksalaisten posliini, keramiikka ja lasi valmistajien kuten Rosenthal, Hutschenreuther, Villeroy&Boch, AK. Kaiser tuotteista, myös Arabian ja Iittalan tuotteita.. Minulta löydät laadukkaita astioita sekä arki- että Juhlakattauksiin ja paljon muitakin keräilijöiden aarteita. RETRO - Vintage ja Shabby chic ovat myös ihailuni kohteita. Arvostan erikoisesti kaikkea käsin tehtyä luonnon materiaaleista, esim. puusta, erilaiset tekstiilit ja langat. Lisään jatkuvasti uusia tuotteita ja laajennan tarjous kohteita.

Pakkaan hyvin huolellisesti, yksittäin kuplamuoviin ja laatikon laatikon sisälle.

Toimituskulut:

VAKUUTETTU PAKETTI: 2-5kg mitat: (pituus 120cm + 2x leveys + 2x korkeus) 300cm  - 18,00€ -  sisältää korvaus arvon 500,-€. Lähetys luovutetaan vastaanottajalle allekirjoitusta vastaan ja voit seurata lähetystä. 

VAKUUTETTU PAKETTI: 5-10kg mitat: (pituus 120cm + 2x leveys + 2x korkeus) 300cm  -  23,00€ - sisältää korvaus arvon  500,-€. Lähetys luovutetaan vastaanottajalle allekirjoitusta vastaan ja voit seurata lähetystä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

265 €
Sulkeutuu 100 vrk 6 h 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

265 € Sulkeutuu 100 vrk 6 h 57 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.