Kuvaus

ROSENTHAL TAPIO WIRKKALA KAHVIASTIASTO sarjasta VARIATION; valkoinen posliini mustalla kuviolla. Erittäin hyvässä kunnossa, käyttämätön, ei säröjä, eikä halkeamia. 

KAHVIKUPIT LAUTASINEEN JA KAKKULAUTASET, SOKERIKKO, KERMAKKO JA KAHVIKANNU; 21- osanen 
6 Kahvikuppia;  kupin korkeus 7cm, halkaisija 7,5cm ja paino 92g.  6 alulautasta; halkaisija 14,5 cm ja paino 116g
6 kakkulautasta; halkaisija 20cm ja paino 232g
1 kannellinen sokerikko halkaisija 9,5cm ja astian korkeus 6cm paino 186g
1 kermakko korkeus 8cm ja halkaisija 6,3cm ja paino 114g
1 kanvikannu korkeus 20cm, halkaisija 10cm ja paino 622g, 1 Lt,

 Valmistaja: Rosenthal  Studio-linie. Philipp ROSENTHAL perusti perheyrityksen vuonna 1879.  

Tapio Wirkkalaa pidetään suomalaisen luovuuden suurena suojelijana. Hänen työnsä muotoilijana ja taiteilijana, graafisena suunnittelijana ja kuvanveistäjänä on voimakas ja moderni suomalaisen muotoilun osoitus vielä vuosikymmeniä sen luomisen jälkeen.

TAPIO WIRKKALA työskenteli vuodesta 1957 lähtien Rosenthalissa. Hänen posliini-, lasi- ja ruokailuvälineet ovat; VUOSISATA (Century), KOOSTUMUS (Composition), KÄYRÄ (Kurve), MONIKULMIO (Polygon), VYÖTÄRÖ (Taille) ja MUUNNELMA (Variation). Service Century ( VUOSISATA) on sisällytetty Centre Georges Pompidou'n nykyaikaiseen muotoilukeskukseen Pariisissa. Muunnelmia löytyy tänään New Yorkin MoMa-kokoelmasta. Tapio Wirkkalan töitä esiteltiin vuonna 1964 Kasselin dokumenta III: ssa teollisen muotoilun osastolla. Wirkkala sai vuonna 1968 Rosenthal-posliinisen Rotundan, Medaglia d'Oro. Vuonna 1972 hän sai Suomessa arvonimen Taiteen akateemikko.
Tapio Wirkkala oli naimisissa taiteilija Ruth Bryk´in kanssa (taiteilija ja hyönteisten tutkija Felix Bryk´in tytär). Tapio Wirkkala Rut Bryk -säätiö Helsingissä kunnioittaa sekä taiteilijoiden teoksia, joiden tytär Maaria Wirkkala on myös kansainvälisesti menestyvä taiteilija.

Olen AJATTOMIEN astioiden, tekstiilien ja esineiden ihailija ja kerääjä. Valikoimani koostuu pääasiassa saksalaisten posliini, keramiikka ja lasi valmistajien kuten Rosenthal, Hutschenreuther, Villeroy&Boch, AK. Kaiser tuotteista, myös Arabian ja Iittalan tuotteita.. Minulta löydät laadukkaita astioita sekä arki- että Juhlakattauksiin ja paljon muitakin keräilijöiden aarteita. RETRO - Vintage ja Shabby chic ovat myös ihailuni kohteita. Lisään jatkuvasti uusia tuotteita ja laajennan tarjous kohteita.

Pakkaan hyvin huolellisesti, yksittäin kuplamuoviin ja laatikon laatikon sisälle.
Ostoja voi yhdistää, postikulut painon mukaan, joten katso myös muut kohteeni!

Toimituskulut:

VAKUUTETTU PAKETTI: 2 - 5kg - mikään sivu ei yli 60cm 19,00€ -  sisältää korvaus arvon  500,-€. Lähetys luovutetaan vastaanottajalle allekirjoitusta vastaan ja voit seurata lähetystä. 

VAKUUTETTU PAKETTI: 5 - 10kg - pituus + 2 x leveys + 2 x korkeus = 300cm 24.50€
sisältää korvaus arvon 500,-€. Lähetys luovutetaan vastaanottajalle allekirjoitusta vastaan ja voit seurata lähetystä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

179 €
Sulkeutuu 68 vrk 14 h 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

179 € Sulkeutuu 68 vrk 14 h 19 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.