Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvan pokkari

Hans-Ulrich Rudelia (1916–1982) voidaan kiistatta pitää ilmasotahistorian menestyksekkäimpänä lentäjänä. Yli 2 500 sotalennolla hän tuhosi ainakin 519 panssarivaunua, upotti yhden taistelulaivan, yhden risteilijän, yhden hävittäjän sekä 70 maihinnousualusta. Hän tuhosi yli 800 erilaista maakulkuneuvoa, yli 150 tykistö-, panssarintorjunta- tai ilmatorjunta-asemaa, neljä panssarijunaa ja lukuisia siltoja. Lisäksi hän saavutti yhdeksän vahvistettua ilmavoittoa. Rudel ammuttiin alas 32 kertaa, hän haavoittui viidesti ja pelasti kuusi miehistöä vihollisalueelta.
 
Rudelin muistelmat ovat lentäjän tarina. Peräänantamattomuus ja erinomainen fyysinen kunto varmasti auttoivat häntä selviämään tilanteista, jotka olisivat monille osoittautuneet ylivoimaisiksi. Myös Rudelin vastustajat arvostivat hänen suorituksiaan: Stalin oli luvannut 100 000 ruplan palkkion hänen päästään. Pelastaessaan pakkolaskun tehnyttä miehistöä hän sai luodin olkapäänsä läpi ja pakeni takaa-ajajiaan yli viisikymmentä kilometriä, huomattavan osan tästä paljain jaloin. Hän kuitenkin palasi aina yksikköönsä ja jatkoi taistelua. Hans-Ulrich Rudel lensi sodan loppuun asti siitä huolimatta, että häneltä oli it-osuman seurauksena amputoitu toinen jalka.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

7,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.1.2018 10:32

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.