Kuvaus

[AC917]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen, hyvässä iskussa oleva nidottu ensipainos SEKSIN / paremman panemisen ystäville.  Ostin tämän taannoin työkaverilta saatesanoin: "Tästä oli päästävä eroon, kun aiemmin ns. normisti seksuaalinen mies ei tekis enää mitään muuta ku "n**sis" aamusta iltaan. Oli menneet kuulema kirjan opit vähän liiankin hyvin perille." :-)  
 

Sheree Conrad - Michael Milburn: SEKSIÄLY

Mitta oma seksuaalinen älykkyytesui, vahvista heikkouksiasi, pääse eroon peloistasi ja saa lisää vauhtia seksielämääsi.

Uraauurtava tutkimus, joka auttaa sinua kehittämään "seksiälyäsi" ja saamaan enemmäbn seksuaalista tyydytystä."

Tie onnelliseen seksielämään saatta löytyä sinunkin kohdallasi seksuaalisesta älykkyydestä. Tämä kirja auttaa kehittämään seksiälyä - pääsemään eroon elämää rajoittavista seksuaalista myyteistä sekä löytämään sellaisia emotionaalisia ja sosiaalisia kykyjä, jotka rikastuttavat seksielämää ja vaikuttavat positiivisesti terveyteen.

Suomentanut Anna Lilja

1. painos

Otavan Kirjapaino Oy - Keuruu 2003

EROTIC - EROTIIKKA - NYMFOMAANI - EROTOMAANI - LUST FUCKER - HIMONUSSIJA - SEKSI - SEX

VOITTOHUUTO ja PK.  2,00e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 112 vrk 3 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 112 vrk 3 h 37 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.