Kuvaus

Säästölipas Medi Norsu

Koko leveys 115 mm, pituus 96 mm ja korkeus 77 mm
Materiaali: Muovia
Väri: Tummansininen
Made in Finland.
Uusi ja käyttämätön.

Tässä myytävässä säästölippaassa ei ole minkään pankin logoa.

 

Säästäminen on hyve joka kannattaa opettaa kaikille lapsille. Näinä päivinä lapsen säästämiseen opettaminen on entistäkin tärkeämpää, että lapset ymmärtävät että vanhempien rahat eivät tule vain Otto automaatista. Lapsen itse hankkima kulutustavara omilla säästöillä on varmasti arvokas ja lapsi voi ymmärtää että säästämällä voi tehdä kalliimpiakin hankintoja.

Kun säästölipas on täyttynyt on sen sisällä pieni omaisuus.

Voit viedä täyden lippaan pankkikonttoriin jossa on lippaaseen sopiva avain jolla lukko avataan ja säästöt talletetaan pankkitilille. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Talletus-Otto automaattia, automaateissa on säästölippaan avain joilla lukon saa avattua ja voit tallettaa kolikot korttiin liitetylle pankkitilille. Tärkeintä kuitenkin on, että hienoa säästölipasta ei tarvitse särkeä vaan siitä on iloa moneksi vuodeksi.

Tätä Medi Norsu säästölipasta on myytävänä myös muun värisenä erittäin edulliseen hintaan!

Tämä myytävänä oleva säästölipas Medi Norsu on siis uusi ja käyttämätön. Ole hyvä ja katso muitten säästölippaita myyvien myyjien kohteet ja huomaat hinnat joita vanhoista ja käytetyistä säästölippaista pyydetään niin voit todeta, että tämän kohteen myynti hinta on erittäin edullinen. Kannattaa ostaa samalla säästölipas omien lapsien lisäksi kummi ja suvun kaikille lapsille. Naapurin, tuttavan ja työkaverin lapset tulevat myös iloiseksi ja onnelliseksi saadessaan oman säästölippaan.

Hakusanoja:
medi elefantti
medi norsu
säästölipas
säästöporsas
pankki
lipas

 

 

 

Tarjouksia ja etuja Huuto.net käyttäjille:

Bonusway - Rahaa takaisin nettiostoksista.

Bonusway on täysin ilmainen palvelu, jonka avulla voit saada rahaa takaisin verkko-ostoksistasi. Saadaksesi rahaa takaisin verkko-ostoksistasi sinun tulee vain muistaa kirjautua sisään Bonuswayhin ja klikata verkkokauppaan kauttamme ennen ostosten tekemistä. Itse tilauksen teet verkkokaupassa kuten aina ennenkin. Palvelun käyttäminen on ilmaista ja helppoa, eikä vaadi sinulta kuin pari ylimääräistä klikkausta.

Tämän linkin kautta pohjakassaa ilmaiseksi.

https://www.bonusway.fi/?r=3564430

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,95 €
Sulkeutuu 117 vrk 17 h 35 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,95 € Sulkeutuu 117 vrk 17 h 35 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.