Tuote on myyty käyttäjälle TL1807 hintaan 310 €

Kuvaus

Myynnissä käytetty, erittäin hyväkuntoinen, melkein uudenveroinen, vähän ajettu Nishiki Bigfoot CR-29 levyjarrullinen, 7-vaihteinen maastopyörä joka on muunnettu ebikeksi eli sähköpyöräksi lisäämällä suomalaiseta GreenCycle-kaupasta ostettu Bafang 36V 250W-moottori (sallittu tieliikenteessä) ja Samsung 36V 12Ah putkiakku. Moottorin hinta oli 599 € ja akun hinta 399 €, eli pelkät sähköosat ovat maksaneet jo tonnin ilman pyörää. Myös jarrukahvat on vaihdettu moottorin mukana tulleisiin kahvoihin, jotka katkaisevat sähkömoottorin vedon heti jarruja käytettäessä.

Pyörän runkokoko on 20" joka tuntuu juuri sopivalta minun 180 cm pituudelle. Satulaa ja ohjaustankoa nostamalla/laskemalla pyörä sopinee siis n. 170 - 190 cm kuskille. Tämä on Bigfoot eli 29er eli isoilla 29-tuumaisilla pyörillä varustettu maastopyörä, jolla menee helposti yli esteistä ja epätasaisuuksista sekä rullaa vauhdikkaasti tasaisilla teillä. Mukana kahdet lokasuojat (isommat ja pienemmät) jotka on halutessaan helppo vaihtaa vuodenajan mukaan. Mukaan myös melkein käyttämättömät nastarenkaat talviajoon. Pyörässä eikä sähköistyksessä ei ole mitään vikoja. Kaikki toimii. Huollatettu joka käyttövuosi hyvässä pyöräliikkessä. Itsellä ollut työmatkapyöränä, mutta nyt ollut tarpeettomana kun perheeseen tuli toinenkin auto, joten myydään pois tilaa viemästä eniten tarjoavalle.

Pisin matka minkä olen tällä ajanut kerralla oli n. 30km mökille. Silloin perille päästyä akun varaustaso näytti vasta puoliväliä, vaikka matka oli ajettu käyttäen koko ajan suurinta avustustasoa. Eli varovaisestikin arvioiden 50km menisi varmasti, 60km todennäköisesti ja laskemalla avustustasoa maksimista (3) vaikka kakkoselle niin matkaa taittuisi vielä enemmän. Pyörällä voi tietenkin ajaa myös ilman sähköavustusta, joten matka ei pääty vaikka ajaisit niin kauas että akku loppuisi. Mukaan tulee tietysti myös alkuperäinen latauslaite. Akku on lukittu runkoon ja irrotettavissa avaimella. Kuten kuvasta näkyy, akulla/sähkömoottorilla on ajettu vain 1117 ,7 kilometriä.

Tällaisenaan pyörä on 100% laillinen tieliikennekäyttöön, mutta tästä voi halutessaan myös korottaa sähköavustuksen suurinta nopeutta (nyt asetettu 25km/h) helposti muutamalla napinpainalluksella. Mukaan tulee irrallisena myöskin peukalolla käytettävä kaasuvipu (kuvissa nastarenkaiden vieressä maassa), eli sitä käyttämällä sähkömoottori vetää yksin myös ilman polkemista jolloin laite muuttuu lain silmissä sähkömopoksi käsittääkseni. Kaasuvipu on helppo yksinkertaisesti liittää sitä varten vapaana olevaan liittimeen ja kiinnittää ohjaustankoon.

Mukaan tulee myös pyörän suomenkielinen ohjekirja sekä sähkömoottorin englanninkielinen ohje. Lisäkysymykset ovat tervetulleita!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
310 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.10.2020 13:32
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
3.10. klo 9:39

Mukaan tulee varmaan myös laturi akulle?

3.10. klo 10:46

Kyllä tulee, kuten ilmoituksen tekstissäkin kerrotaan.

29.9. klo 17:58

Pyörän ikä? Sähköjen ikä?

muokattu 29.9. klo 22:17

8 ja 5. Säilytetty kuivassa, lämpimässä autotallissa. Pyörä on alumiinirunkoinen, joten ruostetta ei ole eikä tule.