Tuote on myyty käyttäjälle vikingfjord hintaan 2,95 €

Kuvaus

[AC1017]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen, ok iskussa oleva nidottu painos Portsarien / Ravintolamaailman tarinoiden diggareille kautta suomen mutta myös hieman Ruotsin, norjan, Venäjän ja USA:n. (suomalaisportsarien kertomina)

Sakari Luoma: POKET

Miehiä ovella 1955-2008

Poket on haastattelukirja suomalaisten ovimiesten maailmasta. Kaksikymmentä armoitettua tarinaniskijää kertoo kokemuksistaan sieltä, missä meikäläinen alkoholipolitiikka muuttuu kansallisen karuksi juomakulttuuriksi. Joskus on hengenlähtö lähellä tai painiottelu edessä, mutta usein uhkaavatkin tilanteet laukeavat, kun nopeaälyiset lihaskimput puhuvat asiakkaansa pyörryksiin. Tarinoitaan kertovat muun muassa Auvo Niinikedon, Boogie Mustosen ja Kari Aittomäen kaltaiset pitkän linjan ammattilaiset. 

"Oli viikonloppu ja kuopiolaiseen 007-yökerhoon tuli jostain pääkaupunkiseuvulta oikkeen viimisen päälle pyntätty machomies. Elettiin 80-luvun loppua, ja sillon minä vasta alottelin näitä hommia.

Kaveri kysy:

- Hei, onks alhaalla actionia?

- Ystävä kuule, en tiiä onko se tullu vielä, mutta käyhän ihmeessä kahtomassa.

Jätkä tuijotti minua ihmeissään ja tokas:

- Voi helvetti.

Toiset portsarit nauro mulle naulakossa. En minä ollu kuullukkaan sellasta sannaa, kun olin sitä ennen vaan lehmien takapuolia kahellu. No, ilta meni ohi ja sama äijä tuli naulakkoon takkia hakemmaan.

- Täällähän on tämä pelimies, oli siellä kuule actionia!

Etelän mies kiitti, anto isot tipit ja jatko matkaa."

- Boogie Mustonen, 2007

3. painos

Johnny Kniga

WS Bookwell Oy Juva 2009

VOITTOHUUTO ja PK.  2,00e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 9.2.2018 8:51

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.