Kuvaus

[AC0717]

KLIKKAA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva (Omiste, snadi, siisti) kovakantinen ensipainos Suomen Iskelmäkuninkaan Georg Malmstenin tarinan ystäville.

MAKSAA TILATTAESSA 31.80e + PK. -> KATSO  https://www.booky.fi/tuote/sakari_warsell/georg_malmsten_suomen_iskelmakuningas/9789510273005
(tai maksoi kun oli vielä saatavilla - LOPPUUNMYYTY jo aikoja sitten)

Sakari Warsell: GEORG MALMSTEN - Suomen iskelmäkuningas

Rakastetun Molli-Jorin työ- ja elämänvaiheet hahmotettuina sekä historiallista taustaa vasten että muusikon ja ihmisen näkökulmasta.

Georg Malmstén (1902–1981) on suomalaisten rakastama ikoni, monumentti, Molli-Jori ja Sörkan Sibelius. Malmstén oli 1930-luvun ehdoton iskelmäkuningas, joka muistetaan edelleen maaseudulla Dallapé-orkesterin valkofrakkisena kapellimestarina ja laulusolistina. Charmantti Suomen Chevalier viihdytti myös elokuvissa ja televisiossa. 

Malmsténin musiikillinen skaala ulottui taidemusiikista revyyhyn, operetista tunnelmallisiin laulelmiin ja iskelmistä lastenmusiikkiin. Hänen valssinsa ja foxtrottinsa, tangonsa ja jenkkansa ovat johdattaneet kansaamme kieltolakiajoista sotavuosien ja jälleenrakennuskauden kautta 2000-luvun Suomeen, jossa edelleen tanssitaan hänen säveltensä siivittämänä.

Kirjassaan Georg Malmstén – Suomen Iskelmäkuningas musiikkitoimittaja Sakari Warsell hahmottaa tämän monipuolisen musiikkimiehen elämää ja työtä yhtä hyvin historiallista taustaa vasten kuin muusikon ja ihmisen näkökulmasta. Kuljemme Malmsténin jalanjäljissä aina tsaarinajan Helsingistä päähenkilön juhlavuoden 2002 tapahtumiin.

----------------------------------------------------------------------------------------

Georg Malmstén (1902–1981) on suomalaisten rakastama ikoni, monumentti, Molli-Jori ja Sörkan Sibelius. Poliisi-isän ja laulavaisen äidin vanhin poika tarttui jo 9-vuotiaana kornettiin Helsingin Torvisoittokunnan oppilaana. Laivaston soittokunnan soittaja ja myöhempi varakapellimestari kehitti musiikillisen sivistyksensä ja taitonsa niin pitkälle, että hän lauloi pääosan Madetojan Pohjalaisia -oopperassa Aino Acktén järjestämillä viimeisillä Savonlinnan oopperajuhlilla 1930. Haikean valssinsa Särkynyt onni kautta Malmstén iski itsensä suuren kansan suosioon gramofonikuumeen huippuvuotena 1929. Aikana, jolloin oopperalaulajat lauloivat iskusävelmiä levyille salanimillä, Malmstén tunnustautui reilusti nimellään kansanomaisten laulujen tekijäksi ja esittäjäksi. 861 levyille laulettua sävelmää on edelleen Suomen ennätys. Georg Malmstén oli 1930-luvun ehdoton iskelmäkuningas, joka muistetaan edelleen maaseudulla Dallapé -orkesterin valkofrakkisena kapellimestarina ja laulusolistina. Charmantti Suomen Chevalier viihdytti myös elokuvissa ja televisiossa. Malmsténin musiikillinen skaala ulottui taidemusiikista revyyseen, operetista tunnelmallisiin laulelmiin ja iskelmistä lastenmusiikkiin. Hänen valssinsa ja foxtrottinsa, tangonsa ja jenkkansa ovat kuljettaneet kansaamme kieltolakiajoista sotavuosien ja jälleenrakennuskauden kautta 2000-luvun Suomeen, jossa edelleen tanssitaan hänen säveltensä siivittämänä. Kirjassaan Georg Malmstén – Suomen Iskelmäkuningas musiikkitoimittaja Sakari Warsell hahmottaa tämän monipuolisen musiikkimiehen elämää ja työtä yhtä hyvin historiallista taustaa vasten kuin muusikon ja ihmisen näkökulmasta. Kuljemme Malmsténin jalanjäljissä aina tsaarinajan Helsingistä päähenkilön juhlavuoden 2002 tapahtumiin.

Asiasanat: elämäkerrat säveltäjät laulajat muusikot viihdemusiikkitanssimusiikki elokuvamusiikki iskelmät diskografiat säveltäjien-teosluettelot historia 
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Historia > Henkilö- ja sukuhistoria > Elämäkerrat. Muistelmat

1. painos

WS Bookwell Oy, Juva 2002

Kirja painaa n. 1.3 kg ja on n. 5.7cm paksu

VOITTOHUUTO ja PK. 6,95e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

12,95 €
Sulkeutuu 4 vrk 20 h 54 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12,95 € Sulkeutuu 4 vrk 20 h 54 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.