Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

2. Maailmansota lähetti rintamille myös sotakirjeenvaihtajia ja eräänlaisia tilanneraportin kertojia. Eräs sellainen oli saksalainen ja kun hänellä joskus oli luppoaikaa, hän maalasi tai piirsi näkemästään kuvan. Näitä piirros akvarelli kuvia julkaistiin monissa lehdissä jo sodan aikana, usein se oli Signaali lehti. Kun taiteilija täytti pyöreät 80v niin vuonna 1977 painettiin hänen piirroksistaan eräänlainen jälkipainos kirjanen, re-print. Sen koko on 30x21cm ja paksuutta kirjalla on noin 1cm. Kannessa komeilee kuva, joka on nyt juuri myös meille tavallaan ajankohtainen; Sevastopol Neuvostoliitto ja Krim niemi, jopa majakka (venäjän kielellä muuten Majak, koska Suomenkieli otti paljon lainasanoja naapurimaiden kielistä. )   palaa tulenlieskoissa. Kaikki kuvat ovat originaalina maalattu/piirretty vuosina 1939-1944 ja kirja painaa 500g. 

MIL22JL405 Kirja Signal lehden taide kuvista. Jälkipainos ! Kohde on Hampurissa, Saksa.

Juuri tämän kohteen syventäviä mietteitä omasta päästäni:

Sevastopol on paikkakunta, josta veikataan uuden maailmansodan alkavan. Aina on käynyt niin, että uusi maailmansota on ollut aivan erilainen ja aivan eri säännöillä oleva, kuin yksikään sitä ennen. Moderni sota katkaisee kaiken tietoliikenteen (kännykät, internet, navigaattorit  ) yhdessä sekunnissa ja liki avaruudesta käsin voidaan levittää kaupunkiin tappavia bio-aseita jne.. Sotaa pitäisi aina välttää, sillä 99%  sodan osapuolista kuuluu aina hävijöihin. Oikeat älykkäät politiikot osaavat diplomatian ja neuvottelutaidon, he eivät uhkaile, vaan neuvottelevat ja neuvottelevat.    Tämä on taito,jota moni nykyajan politiikko ei osaa, vaan heitä  hämää Playstation pelien taistelut, joissa sodan avulla ratkaistaan ongelmat. Juuri kävi ilmi, että liki kaikkia  nyky-Saksan politiikkoja salakuunnellaan, pitänee varmaan paikkansa myös muissa maissa, salakuuntelua hoitaa erään läntisen suurvallan oma osasto. Kaikki maailman pankkisiirrot menevät aina Britannia USA  koneen tietokannan kautta ja jopa Suomen sisäisiä pankkisiirtoja valvotaan ulkomailta käsin. On selvää, että pankkimaailma halutaa, ettei käteistä saisi kansalainen lainkaan käyttää, jolloin valvonta olisi 100%.

Signal lehden Suomen numeroissa oli myös tämän reportterin sotakirjeenvaihtajan kuvia ja maalauksia. Suomenkielinen aito Signal lehden tämä kuvakirja on arvoltaan kunnosta riippuen usein 100-200 euroa. Se on painettu vuonna 1943. 

Hakaristi eli Nazi-Saksa ja kaikki kuvat 2. Maailmansota, aivan super loistavia piirroksia akvarelli kuvia, joista voi itse ottaa värikuva kopioita ja laittaa vaikka raameihin seinälle. 

Nykyään arvellaan, että nykysodissa on hyvin harvoin sotilas vastaan toinen aseistettu sotilas vaan 95% on sotilas tai joku robotti-kone/drooni lennokki vastaan siviili . Siviilejä kuolee paljon enemmän, kuin sotilaita ja "sotilas" voi olla joku kaukomailla "Playstation"  pelikapulaa käyttävä hauskalla huumorilla varustettu sotilas  joka ohjaa ilmassa lentävää noin DC 3 lentokoneen kokoista drooni lennokkia ja sen ohjuksia/pommeja. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan silloin kysy tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Usein tavara on maannut laatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. 

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi 100%:sti takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu tällöin noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja ja maksuaikoja, jotka ovat ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

55,80 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 13.11.2017 7:31

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.