Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kyseessä on julkaisijalta/valmistajalta loppuunmyyty suomijulkaisu

Salatut Elämät jaksot 1990-2034 ja Keisarikunta

Salatut Elämät (4 DVD) 

Salatut elämät on kuvitteellisen Pihlajakadun naapurustoon sijoittuva draamasarja, jossa seurataan usean perheen elämää yhdessä kerrostalossa.

Ihmissuhteiden lisäksi sarjassa käsitellään ennakkoluulottomasti vaikeitakin yhteiskunnallisia ja henkilökohtaisia aiheita - huumoria kaihtamatta.

Kesto: 15 h 50 min

Keisarikunta. DVD

Rempo (Mikko Leppilampi) ja tämän tyttöystävä Aila (Maria Ylipää) asuvat vilkkaassa satamakaupungissa. On vuosi 1957. Suomessa eletään erittäin positiivista aikakautta. Pitkästä aikaa hengitetään vapaammin ja uskotaan vahvasti tulevaisuuteen. Rempo ja Aila säästävät rahaa toteuttaakseen Ailan unelman: oma kampaamo! Molemmat rehkivät satamatöissä, kunnes Olli Miettinen (Mikko Nousiainen) tulee kaupunkiin suurine unelmineen ja saa Rempon ylipuhuttua perustamaan bändin ja ostamaan kanssaan satamakapakan.

Seuraa unohtumaton kesä, legendaarisen Fennian kukoistuskausi, Olli Miettisen keisarikunnan aika, jolloin blues, swing ja boogie loivat Kotkalle pysyvän maineen soittajien ja musiikin kaupunkina. Mutta miten käy Rempon ja Ailan?

Elokuvassa ei kerrota historiallista totuutta, vaan siinä on otettu 1950-luvun henki ja meininki, usko huomispäivään ja omiin sekä yhteisiin unelmiin.

Kesto: 1h 24 min

Kunto: Salatut Elämät boksi on uudenveroinen ja Keisarikunta DVD lähes uudenveroinen.


Huom, myyn paketin kokonaisena!
 

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

39,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 9.2.2018 8:45

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.