Kuvaus

Salitair suolainhalaatiolaite on suunniteltu hengitysvaivojen tukihoidoksi erityisesti allergikoille, astmaatikoille ja toistuvista ylähengitystietulehduksista kärsiville henkilöille.

Salitair suolainhalaatiolaitteen mikroskooppisen pienet suolakiteet huoltavat ja puhdistavat hengitysteitä edistäen hengityselimistön yleistä hyvinvointia. Suolan vaikuttavat aineet helpottavat hengittämistä ja säännöllisesti käytettynä tukevat kuntoutusta sekä lääkinnällistä hoitoa.

Salitair inhalaatiolaitteen hyödyt

Salitair inhalaatiolaitteen käytöstä voi olla apua mm. seuraavissa tiloissa: astma ja allergiat, nuha, heinänuha, keuhkoahtaumatauti, emfyseema, keuhkoputkentulehdus, flunssat, hinkuyskä, kuorsaus ja tupakoinnin aiheuttamat hengitystieongelmat.

Laitteessa on pestävä ja uudelleentäytettävä suolakammio, jossa on kaksi suodatinta ja ergonominen suukappale. Pakkaus sisältää 220g karkeajakoista vuorikristallisuolaa, jota louhitaan syvältä kallioiden suolalouhoksista Euroopassa. Korkean mineraalipitoisuutensa vuoksi vuorikristallisuola soveltuu hyvin käytettäväksi juuri inhalaatiohoidoissa.

Suolaterapia käytännössä

Salitair suolainhalaation käyttö on hyvin yksinkertaista; hengität vain sisään laitteen kautta ja ulos sierainten kautta. Jo 15 minuuttia kestävä päivittäinen suolahoito riittää. Kun sisäänhengitettävä ilma läpäisee keskussuolakammion, kostea ilmavirtaus imee mukaansa pieniä suolahiukkasia, jotka läpikulkumatkallaan puhdistavat hengitysteitä ja poistuvat uloshengititettäessä vieden mukanaan epäpuhtauksia. Suolahoito vahvistaa elimistön luonnollisia puhdistusmekanismeja edistäen epäpuhtauksien poistumista ja vähentäen esimerkiksi allergioiden ja tulehdusten aiheuttamaa ärsytystä.

Keskustele lääkärin kanssa ennen suolahoidon aloittamista, mikäli sinulla on korkea verenpaine, olet moniallerginen tai yliherkkä.

 

Terveystuotteiden verkkokauppa:
www.labtex.fi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 32 vrk 2 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.