Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Salmela, Aaro - Isät katsovat poikiaan

Kirja on todella hyvässä kunnossa, ainoastaan pääli paperista on joitain käytön jälkiä. Itse kirja on hyvässä kunnossa. Sisäkannessa edellisen omistajan nimikirjaimet ja päivämäärä.

Moskovat neuvottelut ovat katkenneet, kansa odottaa katkerana Neuvostoliiton seuraavaa siirtoa, kunnes tykkien jyrähdykset itärajalla laukaisevat suomalaiset toimintaan. Suojajoukot vetäytyvät sitkeästi taistellen ja 10. joulukuuta Moskovan radio kertoo maailmalle, että sodan ratkaisuta viivyttää ainoastaan huono sää.
Helsingissä odottaa kolmesataa lehtimiestä kahdestakymmenestäkolmesta maasta vain hetkeä, jolloin punalippu nousee Valtioneuvoston salkoon. Suomen oletetaan luhistuvan kahdessa viikossa.
Tolvajärvellä tapahtuu käänne. Kahdestoista joulukuuta everstiluutnantti Pajarin johtama JR 16 hyökkää erillis- ja rajapataljoonien tukemana ja murskaa tieltään kaksi vihollisdivisioonaa. Kahden viikon rajuissa taisteluissa se etenee Tolvajärveltä Aittojoelle; hitaasti syttyvät hämäläiset ovat päättäneet voittaa.
Isät katsovat poikiaan on romaani tehtaalaisista, maanviljelijöistä, suojeluskuntalaisista, entisistä punakaartilaisista ja koulupojista, jotka talvisodan syttyessä tajusivat, että nyt oli kysymys vain Suomesta.HUOM! Vielä on muutama muukin sotakirja myynnissä. Kannattaa siis kysyä. Yhteishintakin on sovittavissa, sekä tulevat samalla postimaksulla.

Huutonetissä tällä hetkellä myynnissä ainakin nämä sotakirjat:
ANTTALA, Esa - Partisaanit tulessa
RINTALA, Paavo - Leningradin kohtalon sinfonia
TUURI, Antti - Talvisota
VASILJEV, Boris - Ei kaatuneiden luettelossa

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

8 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 21.10.2017 19:17

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.