Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Käyttämätön , uudenveroinen ( K4 + ) lankasidos , WSOY : Luonnontieteellinen keskusmuseo, kasvimuseo , 2006 , 512 sivua , kuvitettu , 22 cm , ISBN: 951-0-30359-7 sidottu, pehmeäkantinen ( fennican ja kirjan ISBN eroaa viimeisessä numerossa )

loppuunmyyty

Paras sienikirja klassikko " Ryman,  Holmåsen :  Suomen ja Pohjolan sienet "  ohella , joka on haihtunut markkinoilta lähes tyystin

tässä kirjassa kuvataan noin 900 sienilajia kuvin ja tekstein , tekijät suomalaisia sieniasiantuntijoita

"  Sienimaailma kaikessa kirjossaan: ruokasienten lisäksi esitellään laajasti muitakin sienityyppejä. Havainnolliset värikuvat, tuorein sienitieto ja lähes 900 lajia! 

Ota sienestämisen avuksi uusi, kattava ja kotimainen sieniopas!
Suomen sieniopas käsittelee aihettaan poikkeuksellisen monipuolisesti. Sen avulla löydät kaipaamasi sienet niin ruokapöytään kuin lukuisiin muihin käyttötarkoituksiin. Herkkutattien, keltavahveroiden, kultarouskujen ja muiden ruokasienten lisäksi kirjassa esitellään laajasti muitakin sieniryhmiä nahakoista kääpiin ja maljakkaisiin, pienistä ja puisevista kotelosienistä ruoste-, noki- ja härmäsieniin. 

Tieto-osassa kerrotaan sienten elintavoista ja -ympäristöistä, uhanalaisuudesta ja myrkyllisyydestä, sienten keräämisestä ja säilömisestä sekä käytöstä ennen ja nyt. 

Lajiosassa esitellään valokuvin noin 900 sienilajia vinokkaista vahveroihin ja vahakkaista valmuskoihin. Lajikohtaisista teksteistä selviävät tuntomerkit, esiintymistiedot, käytettävyys sekä arvo ruokasienenä. Mukana on useita vasta äskettäin löydettyjä uusia lajeja sekä yleisimmät matkijasienet, joiden kanssa sienestäjän on syytä olla varuillaan. Kaikkiaan Suomen sienioppaan myötä tutuksi tulee tuhatkunta kotimaista sienilajia erityispiirteineen. 

Kirjan tekijät ovat sienimaailman suomalaisia asiantuntijoita ja eturivin sienitutkijoita. "

[ sienikirja ]

lue alempaa fennica-osuus , niin kirjan tiedot selviävät
 
Kuntoluokitus:  (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
 
Voittajalle postituskulut; raha tililleni ja kirjapaketti / kirje postiin !

Muut kohteeni näet tästä linkistä!
 
Fennica-tiedot alla :

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

60 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 13.10.2020 20:05
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.