Kuvaus

Hyllyyn tarvitaan lisää tilaa. Myyntiin kuuntelematta jääneitä tai kerran pari kuunneltuja hyväkuntoisia levyjä. Laitetaan hyvä kiertämään.

***

Kuntoluokitus: EX / EX (kerran kuunneltu)
(Levy / Kansi)

500 kpl painos.

Label: Osmose Productions - OPLP001
Format: Vinyl, LP, Album, Limited Edition, Reissue, Red Transparent, 25th Anniversary Edition
Country: France
Released: 2016
Genre: Rock
Style: Black Metal

Täällä myös lisää levyjä myynnissä ja voi yhdistää samaan postitukseen. https://www.discogs.com/seller/talviPOS/profile

***
Kuntoluokitus vinyyleille (myös muut formaatit suuntaa antavasti):

M / Mint / Sealed = Uusi / muoveissa.

NM = Korkeintaan kerran kuunneltu virheetön yksilö. Avattu, mutta uuden veroinen.

EX = Yleensä täysin naarmuton, korkeintaan kirkkaassa valossa näkyviä pieniä hiusjälkiä (yleensä sisäpussista tullutta). Soi kuin uusi. Kannet hyväkuntoiset.

EX- = Korkeintaan muutama hento jälki. Pääosin soittoalueen ulkopuolella. Kansissa mahdollisesti joku pieni vika (hintalappu / liimajälkeä, pieni ruttu jossain nurkassa. aavistuksen verran kulumaa reunoissa.

VG+ = Useampia hentoja jälkiä paikoitellen, ei kuitenkaan mitään isompaa. Toimii täysin, vaikka pieniä napsuja saattaakin tulla vastaan. Peseminen saattaa auttaa. Enemmän kulumaa reunoissa ja ehkä hieman kulmien tylpistymistä, mutta ehjää ja käyttökelpoista vielä. Muuta vastaavaa pikkuvikaa

VG = Enemmän elämää nähnyt. Reilusti hentoa jälkeä, ehkä pari näkyvämpääkin jälkeä / naarmua, joka saattaa aiheuttaa napsua. Saattaa myös olla sormenjälkeä tai reilusti pölyinen. (Itsellä ei vielä ole pesuria). Kansissa joku yksittäinen huomattava vika. Repeämä, hintalapun aiheuttama vika kansissa, näkyvää ringwearia, isohko seam-split jne...

VG- = Heikoin kunto, jota myyntiin edes kehtaa laittaa. Paljon pintajälkeä ja muuta likaa, myös reilumpia naarmuja näkyvissä ja kuuluvissa. Kansissa vikaa, repeämiä, jotain puuttuu, kosteusvauriota etc... Ei kaunista katsottavaa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

17,10 €
Sulkeutuu 20 vrk 2 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

17,10 € Sulkeutuu 20 vrk 2 h 16 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.