Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Samppanjaa ja vaahtokarkkeja on Kata Kärkkäisen huomiota herättänyt nuorekas debyyttidraama aikakauslehti Bulevardin toimituksesta. Se on yhdistelmä saippuaoopperaa, jännitystä ja komediaa 1990-luvun kaupunkilaisista.

Toimituksessa ihmissuhteet ja skandaalinpoikaset värittävät itseään etsivien nuorten aikuisten elämää. Bulevardi-nimisen viikkolehden perustajalla ja päätoimittajalla Reino Rickmanilla on linjaerimielisyyksistä lehden palveluksessa työskentelevän poikansa Rolfin kanssa.

Yllättäen koko toimitus tuhoutuu tulipalossa ja alkaa uusien huimien vaiheiden aika, jota värittävät toimituksen persoonallinen toimittajajoukko ja sen sisäiset valtataistelut; ihmissuhteet ja alati jatkuva jutunmetsästys julkkismaailmassa. Päätoimittaja saa tulipalon seurauksena sairaskohtausen ja joutuu jättämään lehden poikansa hoitoon. Vakuutusyhtiö kiinnostuu tulipalon syttymisestä.


Ohjaaja: Aleksi Mäkelä
Pääosissa: Erkki Saarela, Irina Milan, Kristiina Halttu, Lotta Korjus, Martti Onnismaa, Sara Hirvelä, Teijo Eloranta, Titta Jokinen, Anu Sinisalo

Kuvasuhde: 4:3 
Ääni: Suomi ( Dolby Digital Stereo)
Kesto: n. 12 h 41 min
Ikäraja: K-3

 
Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7,56 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.9.2018 13:10
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.