Tuote on myyty käyttäjälle Saisalistic hintaan 161 €

Kuvaus

Myydään kuvanmukainen Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, 128gb muistilla, sekä viimeinen Samsung Galaxy S sarjan puhelin johon mahdollista lisätä oma MicroSD muisti kortti.
Pelit, kuvat, videot yms... mahdollista tallettaa muistikortille, joten puhelin muistista ei itselläni ole ollut käytössä kuin n.50gb.
Akku kestää reilu vrk käyttötavasta riippuen, ollut itselläni ykkös puhelimena ja jatkaisin edelleen tämän käyttöä mutta pelit joita olen pelannut tuolla puhelimella, niin ovat alkaneet hiemaan lagaamaan... siksi "jouduin" vaihtamaan uuteen S24 ultraan.
Puhelimessa ei juurikaan näy käytön jälkiä... ollut kokoajan ns. pappakotelossa (Insmatin kuoria mennyt muutama), näytön suojana vielä lisäksi panssarilaseja tai nyt viimeisimmän vuoden ajan ole pitänyt päällä geelikalvoa (mistä en kyllä itse erityisemmin tykkää, koska tekee näytöstä "tahmean"). Panssarilaseja ei enää ole oikein saatavilla kohtuu hintaa jotka a) tukevat sormen jälkitunnistusta ja b) jotka sopivat käytettäväksi tuon Insmatin flippi/korttikotelon kanssa (huom. näytössä pyöreät reunat, kuten kaikissa Samsungin S2x Ultra malleissa ja aikanaan S10+, S9+, S8+ jne.. malleissa).

Siinä kai nuo tärkeimmät tiedot.

Kysyvä ei tieltä eksy, eli laita kysymystä tulemaan jos jotain nousee mieleen.

Nouto ok ja samalla rahat käteen tai sitten perinteisesti rahat tilille ja paketti postiin/matkahuoltoon (tai ehkä nykyään on myös muita toimitustapoja, siitä on ainakin 4-5v aikaa kun olen viimeksi täällä myynyt jotain).

Ostaja maksaa toimituskulut!

Niin ja alkuperäinen paketti + ohjeet + se juttu millä saa avattua tuon sim/MicroSD-paikan tulevat mukaan. Datakaapeli ja laturi vaihdettu uusiin jossain vaiheessa, alkuperäiset eivät kestäneet näin pitkään. Paketin mukana ilmeisesti tuli nappikuulokkeet, mutta näitä löytänyt (tai sitten ovat lasten käytössä olleet ja hajonneet, kun heillä nykyisin BT kuulokkeet).

Muokattu 28.6.24 klo 22.16, teksti oikoluettu ja ainakin osa yhdyssanavirheistä korjattu.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
161 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.7.2024 21:20
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.