Tuote on myyty käyttäjälle 130558 hintaan 280 €

Kuvaus

Samsung Galaxy S20 Ultra 128Gb runsain varustein. Puhelimessa ei mitään ongelmaa - pari sukupolvea uudempi korvasi sen itsellä.

Mukana tulevat tarvikkeet:

  • Samsungin oma Smart Clear View kotelo, jossa näkee kansi-ikkunan läpi soittajan nimen ja voi vastata avaamatta koteloa. Erittäin ohut ja laadukas kotelo. Normihinta viitisen kymppiä, mutta tarjouksista löytyy kolmella.
  • Magneettinen autoteline. Puhelimen taakse on liimattu ohut metallilevy ja magneettijalka tulee auton tuulettimen ritilään (tuo metallilevy pitää poistaa, mikäli omistat langattoman latausaseman ja haluat sellaista käyttää).
  • Nahkainen lompakkokotelo, ruskea (varmaan keinonahkaa, merkitön)
  • Silikonikotelo, johon on liimattu rengaspidike. 
  • Erikoiskotelo, joka asennetaan ruuvaamalla puoliskot yhteen puhelimen päälle. Iskun-, roiskeen-, lumen- ja pölynkestävä. Kotelossa mukana myös turvahihna putoamisen estämiseksi. Tämä kotelo on käyttämätön.

Huomiot puhelimesta:

  • Kameraosion päällä on lasissa hiushalkeama. Tällä ei ole ollut mitään vaikutusta kuvaamiseen ja se ei kulje suoraan linssien päältä. Aiheutin tuon poistaessani panssarilasia kameran päältä. 
  • Etulasissa ei ole mainittavaa.
  • Metallirungossa on käytön jälkiä. Isoimmat alaosassa usb-liittimen lähellä. Johtuu siitä kun työssä pitää aina laittaa välillä puhelin nopeasti taskuun ja yleensä siellä on pohjalla jotain muutakin.
  • Nykytrendin mukaan laturia ei tule mukana. Kaikilla varmaan löytyy sellainen jo ennestään. Tähänkin menee ihan perus Usb-C -kaapeli. Eli sen ainoa oikea standardiliitin.

Puhelinta itsessään ei varmaan tarvitse kehua - jos olet tällaista etsinyt niin varmaan on tiedossa, että Samsungin S-sarjan Ultrat kilpailevat kamerallaan iPhonen kalleimman pro-sarjan kanssa. Kamerassa on satakertainen zoomaus, mutta rehellisyyden nimissä voin sanoa, etten muista ikinä tarvinneeni yli 30-kertaista zoomausta ja nuo paljon zoomatut kuvat ei ole kyllä mitään kehystystavaraa. :-) Loistava puhelin kuitenkin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
280 €
Ilmoitus on sulkeutunut 22.3.2023 20:48
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.