Tuote on myyty käyttäjälle seikoseiko hintaan 2,90 €

Kuvaus

Myydään koska en ikinä jaksanut vaihtaa sillä mukaan ei tullutkaan kunnon liimaa kun tilasin ulkomailta. Kyseessä siis puhelimen ULOMPI näyttökerros eikä koko näyttö, kuten kuvastakin huomaa. Ts. jos esim. kosketusnäyttö on rikki, tästä ei juuri ole hyötyä. Muutenkaan älä osta, jos et tiedä mitä olet tekemässä. Pakettiin tulee itse näyttö sekä sen mukana tulleet härpäkkeet (en ole varma onko jotain niistä tarkoitus käyttää esim tarrana liiman sijasta) sekä prosessiin tarvittavat työkalut. Väri musta.

Oman käsitykseni mukaan tarvitset siis kuitenkin sopivaa 2-puolista teippiä tai muuta vastaavaa kiinnikettä vaihtaaksesi näytön kunnolla; tosin tämän videon mukaan (jossa myös ohjeet näytön vaihtamiseen, https://www.youtube.com/watch?v=S_BadHtLPbU) myös vanhan näytön liima toimii kiinnityksenä joten mene ja tiedä, en kuitenkaan itse jaksanut yrittää ko. korjausta ennen kuin puhelin hajosi kokonaan.

Ohessa myös linkki vastaavanlaiseen eBayssa josta kenties saat lisäohjeita, muuten siis käytännössä samanlainen paketti paitsi mukana ei (tietääkseni) kiinnikettä ja väri musta: http://tinyurl.com/m5cyw43

Myynnissä myös varaosiksi samaisen puhelimen akku, suojakuori sekä takakansi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 18.8.2017 11:56

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.